maanantai 26. helmikuuta 2018

TREENIKASSIN VAKIOVARUSTEET HYGIENIA- JA KOSKETIIKKATUOTTEIDEN OSALTA

Treenikassin vakiovarusteet ovat kaiken A ja O. Jos jotain puuttuu, voi iskeä paniikki. Hygienia- ja kosmetiikkatuotteiden osalta treenikassini vakiovarusteet edesauttavat siirtymisen treeneistä suihkun kautta töihin tai muualle. Mikään ei jää puolitiehen. Meikkipussi ei kuulu vakiovarusteisiini, joten jätin sen pois tästä. Töihin menen välillä ilman meikkiä, kuten myös kaupungille. Hyvä, puhdas ja raikas olo on pääasia.


1) Goldwellin Fruits 4 you hair & body Cherry- shampoo on ehdoton ykköstuote treenikassiin. Siinä yhdistyvät shampoon ja suihkusaippuan ominaisuudet ja käyttö. Tuotekuvaus kertoo Cherry shampoon uudistavan ja virkistävän. Pullon koko 250 ml. Laadukas shampoo takkuun meneville hiuksille, vaikkakin on hair & body-yhdistelmätuote. Tuoteryhmään kuuluu myös muita hedelmäisiä yhdistelmätuotteita.

2) Tigi Bed Head on the Rebound Curl RE- Call Cream. Tuote antaa jäntevyyttä ja kontrollia holtittomille kiharoille. Tuote palauttaa kiharoiden joustavuuden ja muodon sekä selkeyttää takkuja. Käytän tätä ns. hoitoaineena pestyihin, pyyhekuivattuihin hiuksiin. Muita muotoilutuotteista ei tarvitse. Riittoisa ja voidemainen koostumus. Tuubin koko 125 ml.

3) Dove body wash Coconut milk with jasmine petals. Tämä on suosikki suihkusaippuani. Käytän sitä välillä sen ihanan tuoksun ja voidemaisen koostumuksen vuoksi. Koska käytän hair & body shampoota pääosin, tämä tuote on jäänyt viime aikoina taka-alalle. Se kulkee kuitenkin mukana ainakin pullon loppuun saakka, fiilistuotteena. Tätä löytyy myös kotoa kylyhuoneesta. Tuote mukavasti hellii ihoa pitäen sen pehmeänä. Pullon koko 250 ml.

4) Aloe moisturizing lotion with collagen & elastin ihovoide. Käytän ihovoidetta kasvoihin ja kaulan alueelle aina suihkun jälkeen. Erinomainen voide, joka tehokkaasti kosteuttaa ja on ihoa pehmentävä yleisvoide. Ihovoide pohjautuu Aloe veraan. Ihovoide sopii niin kasvoille kuin vartalollekin. Vartalolle en ole tuotetta käyttänyt.

5) Aloe ever- shield deodoranttipuikko. Tämä tuote on ollut riittoisa, kestänyt viime kesästä lähtien. Toki en ole aina päivittäin käyttänyt. Deodorantti sisältää ihoa hoitavaa Aloe Veraa ja tuote ei sisällä alumiinikloridia. Tuoksu on mieto. Deodorantti ei tahmaa tai jätä vaatteisiin tahroja. Deodorantin koko 92.1 g.

3 kommenttia:

 1. Suosin myös noita Aloe Vera tuotteita ja ihan samoja tuotteita käytän kuin sinäkin. Naamarasva on kiva kun se ei ole liian paksu eikä se myöskään jätä naamaa kiiltäväksi. Se kuitenkin kosteuttaa ihoani juuri sopivasti.

  Silti joudun meikkaamaan, kun omaan punertavan naaman. Lucky you!

  https://vaylantyar.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus :) Saako tätä ideaa lainata?
  -Laura-

  VastaaPoista