tiistai 18. huhtikuuta 2017

BR TRANSFORMED WOMAN WEIGHTLOSS PLAN 12 VKOA

Päätin kokeilla omaa itsekuriani ja ostin Fitvertaalta BR TRANSFORMED WOMAN WEIGHTLOSS PLAN- verkkovalmennuksen, joka on 12 viikon naisille suunnattu painonpudotuspaketti. Valmennuksesta voi valita koti- tai salivaihtoehdon, jonka mukaan treeniohjeet tulevat. Itse valitsin salivaihtoehdon, koska koen, että kotona en saa treenattua vaan lähden erikseen mieluummin treenaamana muualle. Katsotaan riittääkö mun itsekuri ja pysyykö yllä motivaatio valmennukseen. Mulla, kun on tapana jättää kaikki jossain vaiheessa kesken tai soveltaa liikaa omia variaatioitani.

Tarkemmin valmennuksesta voit lukea tästä.


Valmennus sisältää seuraavat asiat:

- Ruokavalio-ohjeet
- 12 vkon kausisuunnitelman
- Cardiotreeniohjeita
- Saliohjelmat kuvineen
- 3 eri treenisykliä
- Suljettu facebookryhmä (vertaistuki/ valmentajan tuki)

Ruokavaliota on mahdollisuus toteuttaa erikoisruokavaliot huomioiden, kuten vege, maidoton, gluteeniton, pähkinätön, munaton, soijaton jne.

Tällä viikolla tutustun ruokavalioon ja käyn kaupassa ostamassa hyvissä ajoin sen mukaisia ruoka-aineita kaappiin ensi viikon maanantain (24.4) aloitusta varten . Ajattelin aloittaa valmennuksen vasta viikon päästä maanantaina, koska tämä tuleva viikko on talvilomaa ja aion nauttia ilman syyllisyydentunnetta kaikkea ja kaikesta. Lomaviikolla on sellaisia menoja tiedossa ettei ruokavaliota ja treeniä pysty ihan kunnolla noudattamaan. En halua sen vuoksi aloittaa vielä.  Tämä viikko olkoon siis ns. harjoitus- ja laskeutumis- sekä sopeutumisviikko alkavaan valmennukseen. Aion paneutua ohjeisiin huolella ja tutustua ruokavalioon tarkalla silmällä.

Valmennuksen ohjeet, jotka tulostin jo esille, ovat selkeät ja materiaalia on paljon. Mitään epäselvää ei voi olla. Oma motivaatio ja itsekuri ovat pahimmat esteet tälle valmennukselle. En pyri täydellisyyteen valmennuksen kanssa, mutta 90 % onnistumiseen kylläkin.

Kuva: Pixabay

Pidähän peukkuja tai lähde jopa kanssani samaan valmennukseen mukaan ensi viikon maanantaista 24.4 alkaen.

3 kommenttia:

  1. Onpas mielenkiintoinen paketti. Odotan innolla, että pääsen lukemaan kokemuksiasi ja edistymistäsi tuossa ohjelmassa :) Minullakin on yleensä ohjelmaa noudattaessa vaikeinta motivaatio ja itsekuri. Tsemppiä sinulle ohjelman alkuun! :)

    VastaaPoista
  2. Vaikeaa tulee olemaan, mutta kun tietää, että tsemppareita löytyy, se helpottaa aloittamaan.

    VastaaPoista
  3. Täällä myös toinen innokas jää odottelemaan kokemuksia ohjelmasta. Kävin kurkkimassa ohjelmia, edulliset on hinnat:) Tsemppiä Helzu:)

    VastaaPoista