sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

HYVÄNOLON HUHTIKUU 3/4 JA SOSIAALISUUS

Kolmas viikko Hyvänolon huhtikuuta.  Viikon aikana tein itselleni mielen- ja kehonhuoltoa haasteen mukaisesti 2 krt/ vko:ssa seuraavasti:

- Kehonhuoltoa en tehnyt lainkaan. Suunnitelmissa oli joogaan meno, mutta se jäi aikatauluongelmien vuoksi pois suunnitelmista loppumetreillä.

- Mielenhuoltoa oli ystävien ja muiden läheisten tapaamiset kuluneella viikolla ja lukuisat keskustelut heidän kanssaan. Viikko on ollut osaltani hyvin sosiaalinen. Olen myös ollut lomalla ja tyhjännyt ajatukseni kokonaan töistä pois ja nauttinut vapaa-ajasta.


Kuva: Pixabay

Viikoittaiseen "päiväkirjaan" kirjasin 1- 2 asiaa päivittäin ylös, joista olen onnellinen tai sain onnistumiskokemuksen arjessa, koulussa, töissä tai jokin muu positiivinen oivallus. "Päiväkirja" luettavissa tässä alla.

Viikko 3 (17-23.4)
Ma

"Laiskuus ja saamattomuus oli saanut musta ylivallan, mutta jostain kumman syystä oma päättäväisyys ajoi mut spinning-tunnille Elixiaan. Mahtava voittaja fiilis oli sen jälkeen".
Ti

"Rauhallisuus ja kiireettömyys arjessa läsnä. Nautin tästä olotilasta".
KE

"Kyläilypäivä läheisten ihmisten luona toisella paikkakunnalla. Oli hyvä nähdä ihmisiä, jotka tuntevat minut läpikotaisin":
To
"Päivä puolison järjestämiä yllätyksiä täynnä: hotelliyö, teatteriesitys, hyvää ruokaa ja juomaa, shoppailua jne.-> mukavaa parisuhdeaikaa arjen ympyröistä kaukana".
PE

"2- vuotias veljen lapsi hurmasi minut taas omalla aktiivisuudellaan ja hymyllään. Kävin veljellä kylässä ja sain antaa kaiken huomioni 2-vuotiaalle. Kävin myös ystäväni luona katsomassa reilu ½ vuotiasta vauvelia, joka myös hurmasi minut iloisuudellaan ja suloisuudellaan".
LA

"Erittäin hyvä bändin keikka livemusaa Helsinkiläisessä baarissa, joka olikin yllättäen J. Karjalaisen yllätyssynttärit 60 v. Bändin lisäksi paikalla oli muitakin artisteja kunnioittamassa laulullaan ja soitollaan synttärisankaria".
Su
"Tänään positiivista oli paluumatka 3 yön Helsingin reissun jälkeen junalla kotiin".

 MITES SUN VIIKKO MENI?
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti