lauantai 25. helmikuuta 2017

TESTISSÄ: KUNTOKESKUS LIIKKU

Kävin testaamassa Jyväskylässä Kuntokeskus Liikun, joka sijaitsee osoitteessa Kympinkatu 3 b, Kankaan alueella, Minimanin läheisyydessä. Liikussa on ilmainen tutustuminen aina ma-ke klo:16-19. Autolla Liikkuun on mutkaton mennä, koska keskuksella on 60 ilmaista asiakaspaikkaa, jotka ovat 2 tunnin kiekkopaikkoja eli aikaa riittävästi on. Keskuksella paikalla ollut  työntekijä kertoi, että heillä aikomuksena on anoa pidempää parkkiaikaa alueelle, koska osa treenaajista viihtyy hyvinkin pitkään kuntokeskuksella.

Treenaamaan keskukseen pääsee joka päivä klo:5- 23. Kuukausikortin hinta on 29 e/kk.

Kuntokeskus on iso ja tilava. Siellä on hyvä, raikas ilma eli ilmastoinnin laatu on loistavalla tasolla.

Alakerrassa on lämmittelylaitteita, pieni virtual spinningtila sekä kuntosalilaitteita. Alakerrassa sijaitsee myös pukutilat ja suihku.

Yläkerrassa on runsaasti kuntosalilaitteita, vapaa-painoalue ja monitoimihäkki.

Molemmissa kerroksissa on mahdollisuus myös treenata omineen vatsoja, lankkua, hyppiä narulla ja hyppiä boxin päälle,  koska tilaa ja välineitä on tarjolla eri treenimuotoihin. Ruuhkaa ei ole, koska tilaa riittää treenata hyvin.

Liikussa tarjolla myös PT-palvelut, jos haluaa ostaa treeneihinsä tukea. PT-palveluja Liikussa tarjoaa Miia Aitta-aho AITO OLO- yrityksensä kautta.

Liikun jäsenhintaan ei kuulu minkäänlaista kuntosaliopastusta eli aikaisempaa treenikokemusta tulee olla, että osaa käyttää laitteita turvallisesti oikein. Liikku tarjoaa aloittelijoille edullisesti kuntosalin Strattipaketin hintaan 60 e. Se sisältää 2 tapaamista PT:n kanssa.

Oma kokemus Liikusta

Plussat:

+ Siisti kuntokeskus
+ Hyvä ilmastointi
+ Tilava ja väljä treenitila kahdessa kerroksessa
+ Runsaasti kuntosalilaitteita, jotka ovat nykyaikaisia ja niitä on helppo käyttää
+ Ystävällinen henkilökunta
+ Juoma- ja välipala-automaatti
+ Siisti pukuhuone. Kaapeissa kuntosalikortilla lukittuva kaappi eli erillistä lukkoa tai avainta ei tarvitse kantaa mukana.
+ Ikäraja 13v

Miinukset:

- Jos unohdat suihkusaippuan kotiin, ei keskuksessa ole suihkutiloissa edes sitä tarjolla.
- Ei ryhmäliikuntaa, koska paikka on pelkkä kuntosali. Nimi kuntokeskus hämää ajattelemaan, että tarjolla myös paljon muuta kuin vain salitreeniä.
- Sauna (toki näin edulliseen hintaa sitä ei voi vaatiakaan)

Olin tyytyväinen kokemukseeni. Voisin jopa tätä harkita seuraavaksi, pysyväksi treenipaikaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti