keskiviikko 15. helmikuuta 2017

TESTISSÄ: RENTOUTUSJUOMA TRANQUINI

Hyvän esittelijän myyntipuheen ansioista, ostin kokeiluun kaksi tölkkiä rentoutusjuomaa. Niitä myytiin kaksi yhden hinnalla. Esittelijä korosti myyntipuheessaan, että "juomaa voi verrata joogatunnin tuomaan hyvään oloon". Olin hyvä ostaja, kun saavuin kauppaan suoraan jumppatunnilta, suihkun ja saunan jälkeen, naama punaisena ja olemus uupuneena. Esittelijällä oli maistatuksessa Tranquini juomista tällä hetkellä olemassa olevat maut:

- Mixed Berries (6,5 g fruktoosia, 27 kcal/ 100 ml)
- Twisted Green Tea (4,9 g fruktoosia, 21 kcal/ 100 ml)
- Ginger & Lemongrass (5,6 g fruktoosia, 23 kcal/ 100 ml)

Mikä tuote Tranquini oikein on?

- Tranquini on kevyesti hiilihapotettu juoma.
- Se on funktionaalinen tuote ja se stimuloi aivoja alfatasolla vailla väsyttävää vaikutusta.
- Ei sisällä säilöntäaineita eikä keinotekoisia väriaineita.
- Vaikuttavat aineet: kamonilla, vihreä tee, laventeli ja sitruunaruoho.
- Vähemmän sokereita ja kaloreita kuin normaalissa limsassa.
- Tuote lupaa, että se lisää keskittymiskykyä sekä lievittää ahdistusta ja stressiä.


Valitsin maistatuksen jälkeen ostoskoriini maut: mixed berries ja ginger & lemongrass.
 
Oma kokemus: Join juomat eri päivinä enkä kumpanakaan päivänä kokenut flow-fiilistä. Maku ja hyvänolon tunne hyvästä mausta toki toivat hyvän mielen, mutta muuta en kokenut, toki en sitä odottanutkaan. Valitsemani juomat olivat hyvin eri makuisia. Mixed berries oli raikas ja se toi kesän mieleen. Ginger & lemongrass oli aromiltaan makunystyröitä hellivä, lempeän makuinen juoma. Voisin ajatella juovani näitä juomia joskus kesähelteellä uimarannalla tai matkaeväsjuomana automatkalla. Kokonaisuudessaan makuelämys oli hyvä molemmissa, mutta itse juoman idea jäi minulta todellisuudessa hämäränpeittoon.

Lähde:mynewsdesk

3 kommenttia:

  1. En ole missään ruokakaupoissa nähnyt näitä Keski-Suomen alueella. Hyvin piilossa tai vain harvoissa kaupoissa myytävänä. Näitä juomiahan tulee eri valmistajilta jatkuvasti markkinoille. -Sini-

    VastaaPoista
  2. Citymarket Seppälä myi ainakin. Joo, onhan niitä juomia moneen makuun ja merkkiin sekä tyyliin olemassa. Niitä on kiva joskus testailla, huvikseen.

    VastaaPoista