keskiviikko 7. lokakuuta 2015

TESTISSÄ PAULUNS GRANOLA MYSLI & NUTRILETT PROTEIN SHAPE PATUKKA

Uusia tuttavuuksia tupsahti vastaan, kun olin vailla jotain välipalaa ja intoa oli kokeilla jotain uutta. Ensimmäinen tuttavuus tupsahti vastaan paikallisen S- Marketin  muro-/ myslimyllyltä, Pauluns Granola mysli. Hinta oli aika korkea 4,50 -5 e paketti. Tarkkaa hintaa en muista. 
 
Tuote on sokeriton, mutta sisältää kylläkin taatelia ja vadelmaa. Maku oli aika neutraali ja "terveellinen", suutuntuma rapea. Tykkäsin kovasti tuotteen rapeudesta ja miedosta mausta. Kaakao toi kivan vivahteen mysliin.
 
Jatkossa lisäisin myslin joukkoon jotain, ehkä hedelmän paloja. Tätä ostan uudestaan, kun paketti tyhjenee. Taidan piilottaa paketin hyvin ettei muu perhe "varasta" mun omaa mysliä :) On nimittäin niin arvokasta, että sylettää jos heti loppuu.
 
Toinen uusi tuttavuus tupsahti vastaan Elixian kuntokeskuksesta poistuessa ja etsittyä pikaista huikopalaa heidän myytävistä tuotteistaan. Valitsin valikoimasta mukaani Nutrilett Protein Shape patukan.
 
 
Makuvaihtoehdoista valitsin rich chocolate:n.  Nämä on näitä perinteisiä proteiinipatukoita, jotka sopii hyvin välipaloiksi, jos tuoretta välipalaa (rahka, banaani jne.) ei ole tarjolla.Tämän patukan proteiinin osuus on 27 % eli yksi patukka (35 g) sisältää proteiinia 9,5g  grammaa. Tuote on vähäsokerinen ja sokeria patukassa on vain 0,5 grammaa. Ravintokuitua patukassa on 4,9 g ja hiilareita yhteensä 10 g.
 
Maku kiva ja suklainen, mutta ei makea. Menisi hyvin suklaanhimoonkin kahvin kanssa nautittuna. Suuria jatko-ostofiiliksiä ei tuote aiheuttanut, mutta pidän tuotteen kuitenkin mielessä. Erityinen plussa siitä, että ei ollut imelä eikä juurikaan makea.
 
Hintaa en muista tarkkaan, mutta 1- 2 e:n välillä se oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti