lauantai 18. helmikuuta 2017

TESTISSÄ: UUSI KUNTOKESKUS KLUB 1 JYVÄSKYLÄSSÄ

Jyväskylän uusimpiin lukeutuva, ellei jopa uusin, kuntokeskus Klub 1 sijaitsee  lähellä Jyväskylän keskustaa, Tourulassa.
Ulospäin kuntokeskus näyttää vaatimattomalta.
Klub 1 sijaitsee vanhassa tehdasmiljöössä. Sisältä Klub 1 yllättää vierailijan avaruudellaan ja valoisuudellaan sekä modernilla yleisilmeellä. Lapsiparkki keskuksesta löytyi sekä ilmaiset parkkipaikat (kiekolla) vierestä. Illalla tilaa oli parkkeerata, mutta sitä en tiedä onko päivällä, koska alueella on useita muitakin yrityksiä.

Keskuksessa on kaksi ryhmäliikuntasalia, spinningsali, toiminnallinen treenialue, kuntosali ja crosstrainer-/ juoksumattotreenitila. Ryhmäliikuntaa on tarjolla hyvin, mikä sopii myös vuorotyöläiselle eli tunteja on aamulla, päivällä ja illalla. Ryhmätunneille voi tehdä varauksia 7 vrk ennakkoon ja max 10 varausta/ vko.

Klub 1 on auki ma-pe klo: 6.30- 21, la 8-19 ja su 9-20.

12 kk:n sopimuksella hintaa ryhmäliikunta+ kuntosalikortille tulee 65 e/kk, 24 kk:n sopimuksella hinta tippuu 58 e/kk:ssa.
Lapsiparkista maksetaan erikseen. Lisäksi on olemassa mahdollisuus käydä vain salilla (45 e/kk) tai ostaa aamupäiväkortti ryhmäliikuntaa ja salille ajalle klo:6.30- 14 hintaan 55 e/kk/ 1 v sopimus. Tarjolla myös muita sopimustyyppejä, joista voit lukea tästä.

Pukuhuone oli siisti ja toimiva. Omia lukkoja ei tarvinnut kantaa mukana vaan pukukaappien ovissa oli avaimet valmiina. Tämä oli extra hyvä asia! Suihkuja ja saunaa en käynyt testaamassa tai edes katsomassa, koska kävin joogatunnilla eikä hiki virrannut niin, että olisin keskuksella suihkussa käynyt. Säästin suihkussa lotraamisen kotiin.

Joogatunti oli erinomainen. Ryhmäliikuntakalenterissa luki tunnin kohdalla vain Yoga. Vastaanoton työntekijä kertoi, että eri joogalajit vaihtelevat ja vuorottelevat joogatunneilla. Tutustumiskäynnilläni oli vuorossa Yin Yang Yoga, joka kesti 1 tunnin. Tunti oli aivan täynnä eli liikaa tilaa ei ollut, mutta juuri ja juuri riittävästi. Joogaohjaaja oli ammattitaitoinen, mikä teki tunnista laadukkaan ohjaukseltaan. Ainut miinus tunnilla oli se, että ryhmäliikuntatilassa oli pylväitä, mitkä haittasivat näkyvyyttä seurata ohjaajan liikkeitä ja ohjausta. Tälle ei mahda mitään, tiedän, koska rakennus on vanha tehdasrakennus ja pylväät rakennukselle ominaisuus. Tykkäsin tunnista!Oma kokemus Klub 1 kuntokeskuksesta:

Plussat
- uudet kuntosalilaitteet
- avara, siisti yleisilme koko keskuksessa
- avaimet ja lukot valmiina pukukaapeissa eli omia ei tarvitse kantaa mukana
- hyvä ilmastointi ja raikas sisäilma
- ystävällinen henkilökunta
- ammattitaitoinen joogaohjaaja (muista ohjaajista ei ole kokemusta)
- laaja ryhmäliikuntalukujärjestys ja tunteja aamusta iltaan
- ryhmäliikuntatuntien varausmahdollisuus

Miinukset
- epävarmuus onko parkkipaikkoja tarjolla (kiekolla) aamulla ja päivällä riittävästi
- kokemus ja mieteintä , että "onkohan tämä lähinnä nuoremman asiakaskunnan paikka"
- pylväät ryhmäliikuntasalissa, mikä heikentää ohjauksen näkyvyyttä
- hinta korkea


1 kommentti: