perjantai 17. helmikuuta 2017

JYVÄSKYLÄSSÄ KOVA KILPAILU KUNTOKESKUKSILLA JA KUNTOSALEILLA ASIAKKAISTA

Jyväskylässä on lukuisa määrä kuntosaleja ja useampi kuntokeskus, jotka tarjoavat kuntosalin lisäksi ryhmäliikuntatunteja ja/ tai personal trainer-palveluja. Tällä hetkellä kilpailu on kova. Uusia kuntosaleja ja keskuksia putkahtaa kaupunkiin ja osa vanhoista horjuu asiakasmäärän kadon vuoksi kuilun partaalla. Oma treenipaikkani Elixia (Sats Elixia) on nyt Jyväskylässä ajautunut siihen tilaan, että keskuksessa on YT-neuvottelut. Asiasta on tiedotettu Keskisuomalainen sanomalehdessä sekä lehden fb:sivulla. Lue tästä lisää.


"Yt-neuvottelut koskevat koko henkilöstöä – Seppälän Elixia lopettamassa.  
Yt-neuvottelut jatkuvat maaliskuuhun, jonka jälkeen tehdään päätökset mahdollisesta toimipisteen sulkemisesta ja sen aikataulusta. (KSML 13.2.2017)
 
Toivon, että Jyväskylän Elixia pelastuu jollakin tavalla, koska paikka on aivan loistava monipuoliseen treenailuun. Pidetään peukkuja!
 
Jyväkylän kuntosali- ja kuntokeskustarjonta siltä osin, kun itse tiedän, on tässä lyhyesti esiteltynä:
 
ELIXIA Ahjokatu 1, Seppälän alue  
Esimerkkihinta 53 e/kk/ sopimus 1 v sisältäen kuntosalin ja ryhmäliikuntatunnit keskuksen aukioloaikoina sekä Online Training-palvelun. Sisältää 2 kpl PT-tapaamisia. Lapsiparkki lisähintaan 9 e/kk. Ilmainen parkkipaikka.
 
KUNTOMAAILMA Ahjokatu 14-16, Seppälän alue + Torikeskus, Keskusta
Esimerkkihinta 49e/ kk (suositushinta 59,90 kk) sisältäen kuntosalin klo:05- 24 ja ryhmäliikuntatunnit lukujärjestyksen mukaisesti. Sisältää 2 kpl PT-tapaamisia. Seppälän alueen keskuksella on lapsiparkki ja ilmainen parkkipaikka. Torikeskuksen pisteessä auton saa maksulliseen parkkihalliin.
 
ELEFIT Kauppakatu 30, Keskusta (entinen liikuntakeskus Kuntoportti). Esimerkkihinta 69,90 e, mutta nyt avajaistarjouksena 9,90/ kk. Avajaistarjous ei sisällä PT-palveluja. Kuntosali on käytössä klo:06- 22 ja sali on vain naisille tarkoitettu. Ryhmäliikuntatunnit lukujärjestyksen mukaisesti. Maksullinen parkkipaikka autoille vieressä. Ei tietoa lapsiparkista, oletettavasti ei ole, kun ei sivuilla mainita asiasta.
 
FITNESS24SEVEN Kauppakatu 32, Keskusta. Hinta 19,90 e/ kk. Toinen keskus tulossa Palokkaan 25.2.2017. Ei sitoutumisaikaa. Avoinna ympärivuorokauden. Maksuton laiteopastus. Ryhmäliikuntatunnit lukujärjestyksen mukaisesti. Ei lapsiparkkia eikä ilmaista parkkipaikkaa. Maksullinen parkkipaikka autoille vieressä.
 
FRESH FITNESS Hannikaisenkatu 20, Keskusta. Jäsenyyshinnat: Basic- jäsenyys 19,90/ kk sisältäen kuntosalin ja virtuaalitunnit ja Live-jäsenyys 29,90e/kk sisältäen kuntosalin ja virtuaalitunnit sekä ohjatut ryhmätunnit. Sopimukset voimassa toistaiseksi. Avoinna klo:05- 24. Ryhmä- ja virtuaalitunnit lukujärjestyksen mukaisesti. Ei lapsiparkkia. Parkkipaikkoja löytyy maksullisia keskuksen vierestä sekä ilmaisia kiekkopaikkoja Lutakon puolelta.
 
VOIMALA Tikkutehtaantie 2 D, Vaajakoski. Esimerkkihinta 55e/ kk/ sopimus 1v. Sisältää rajattoman määrän oikeutta osallistua ryhmäliikuntatunneille. Ei omaa kuntosalia, mutta vapaavuoroja omaan treenaamiseen on keskuksen tiloissa erikseen ilmoitettuina aikoina. Yhteiskortti mahdollinen vieressä sijaitsevan Superfit kuntosalin kanssa hintaan 69 e/kk/ 1v sopimus. Superfit auki ympärivuorokauden.
 
LEIJONANLUOLA GYM & SPORTPARK Cygnauksenkatu 3, Keskusta. Esimerkkihintoja: perussalikortti 28 e/kk (1 kk:n sopimus) ja Gold-jäsenyys 60 e/kk (3 kk:n sopimus) sisältäen kuntosalin lisäksi ruokavalion, kuntosaliohjelman ja sen läpikäynnin sekä 1 ohjattu kuntosalitreeni/kk. Ei sitoutumis- ja vuosijäsenyyspakkoa. Tarjolla myös jooga- ja meditaatiotunteja erillisellä maksulla (esim. 8 e/kerta).  
 
LEWELL Kamminte 4, Äijälä. Esimerkkihintoja: salilewell 34/kk, peruslewell 54 e/kk ja valmennuslewell 99 e/kk sekä muita jäsenyyksiä. Hinnat 34- 159e/kk. Sopimukset toistaiseksi voimassa ja suurin osa sopimuksista sisältää kuntosalin vapaan käytön  Avoinna klo:05-24. Ei lapsiparkkia. Ilmainen parkkipaikka on. Yksilö- ja ryhmävalmennuksia sekä kursseja.
 
LIIKKU Kympinkatu 3 B, Kankaan alue. Esimerkkihinta 29e/kk ilman sitoumuksia. Ei ryhmäliikuntaa muuten kuin virtual spinning tunteina.  Avoinna klo:05-23. Ilmaiset parkkipaikat. Ei lapsiparkkia.

GOGO EXPRESS SAVELA ja GOGO ESPRESS SEPPÄLÄ Savelan sali sijaitsee: Onkapannu 1, Savelan alue ja Seppälän sali sijaitsee: Vasarakatu 27, Seppälän alue. Hinta 18e/kk/ 1 vuoden jäsenyys. Molemmissa ilmainen pysäköinti, ei lapsiparkkia. Avoinna (Seppälä) ma- pe klo:6.30-22, la 10-18 ja su klo:10-20.

Lisäksi on olemassa uimahallien kuntosalit ja useita pienempiä kuntosaleja, joita kaikkien en tähän listaa tai kaikkien en edes tiedäkään. Jos tiedät jonkun salin, mitä haluat suositella, laita kommenttikenttään infoa paikasta.
 
 
->  Nyt on etsinnässä uusi treenipaikka, jos/ kun Elixia joutuu Jyväskylässä lopettamaan.
 
 

3 kommenttia:

  1. Huh huh ompa teillä paikkoja mistä valita :) Vaikeaa varmasti tuo valinta, harmi että joissakin on maksullinen pysäköinti :/ Tuo Fitness24seven konsepti on kiinnostanut itseäni, lähimpään paikkaan mulla taitaa olla matkaa 40-50km :/ -Laura-

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa kuntokeskuksia on vielä paljon lisää: Buugi, Klubi 1, MentalMove, Linea, Positive ja saleja useita ympäri kaupunkia. Kaikki ei tullut mieleen postausta tehdessä.

    VastaaPoista
  3. Elixialta on kadonnu asiakkaat/työntekijät pitkälti oman hölmöyden takia kun ei oo vakavista homeongelmista huolimatta hankittu uusia tiloja, noita nykyisiähän ei puhtaaksi kokonaan saa kun ongelmat on perustuksissa asti. Olin siellä vuoden töissä ja lähdin vakavien oireilujen jälkeen lääkärin kehotuksesta, onneks nykyään jo parempi vointi 👍

    VastaaPoista