sunnuntai 25. helmikuuta 2018

TESTIN PÄÄTÖS: FOREVER ALOE VERA GEL-JUOMA 2/2

Kirjoitin blogissani joulukuussa 2017 aloittavani testauksen, jossa juon päivittäin Aloe vere gel- juomaa 40 ml aamuisin. Joulukuun postaus löytyy tästä.


Tuotefaktaa:

- Aloe vera gel- juoma on osa Forever  Living Productsin tuotteita, joita myyvät itsenäiset jälleenmyyjät eikä tuotteita saa lainkaan kaupoista. Tuote on ravintolisä.

-   Aloe vera gel- juomaan käytetään vain korkealaatuista Aloe veran sisägeeliä, jota valmistetaan  käsin poimituista kasveista. Tuoteissa käytetty Aloe vera on lisäksi International Aloe Science Councilin sertifioimaa, mikä on osoitus sen ensiluokkaisesta laadusta.

- Tuote sisältää seuraavia ainesosia: Aloe vera gel (96 %) (Aloe barbadensis Mill.), stabilointiaine (sorbitoli), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (natriumbentsoaatti), sakeuttamisaine (ksantaanikumi), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute).

Lähde: https://foreverliving.fi/shop/category/drinks/product/forever_aloe_vera_gel_tm

Omat ajatukset ja kokemukset tuotteesta 2 kk:n kokeilun jälkeen:

+ Vatsantoiminta säännöllistyi selkeästi. Olen kärsinyt epäsäännöllisestä vatsantoiminnasta ja jopa ummetuksesta pitkään. Juoman säännöllisen aloittamisen jälkeen vatsantoimintani on normalisoitunut eikä tukkoinen olo suolistossa/ vatsassa enää vaivaa.

+ Juoman makuun olen tottunut. Ei se herkulta edelleenkään maistu, mutta maku on raikas ja kirpakkaan hedelmäinen. Jääkaappikylmänä tykkään nauttia juoman. Kokeilun myös niin, että annoin juoman olla hetken huoneenlämmössä, mutta totesin, että pidän enemmän jääkaappikylmästä. Viileänä juoma myös virkistää omaa olotilaa, kun heti herättyään juo viileän juoman kurkusta alas.

+/- Olen kuullut yhdeltä tuttavaltani, että säännöllinen juoman nauttiminen on edesauttanut hänen ihottumiaan parempaan kuntoon. Tulehtuneet ihoalueet ovat rauhoittuneet. Itselläni ei ole ihottumia ja muutenkin ihoni on siisti ja ehjä, joten en osaa sanoa tukeeko tuote iho-oireiden helpottamista.

+/- Ensimmäisten viikkojen aikana vatsantoiminta meni mielestäni liiankin löysäksi, mutta tilanne tasoittui ensimmäisen kuukauden aikana ja normalisoitui.

- Muistaminen juoda juomaa joka aamu. On ollut aamuja, jolloin en ole muistanut juoda sitä tyhjään mahaan vaan olen ottanut juoman vasta aamupalan jälkeen. Myös yökyläilyt ja reissut vaikeuttavat säännöllistä juoman nauttimista. Toki tuotetta voisi ottaa pikku pulloon mukaan, mutta en ole muistanut. Jatkossa, jos juomaa käytän säännöllisesti, opettelen pakkaamaan sitä yökylään tai reissuun mukaan tai vaihtoehtoisesti pidän sen ajan taukoa juomasta.

Lopputulos:

- Jatkan ainakin toistaiseksi Aloe vera gel- juoman käyttöä säännöllisesti aamusin eli vaikka testaus loppui tähän, aion jatkaa tuotteen käyttöä yhä.

- Hankin seuraavaksi juoman persikanmakuisena tämän perusjuoman sijaa. Kokeilen tykkäänkö siitä mausta enemmän.
 
Onko Aloe vera gel- juoma sinulle tuttu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti