maanantai 9. lokakuuta 2017

UUSI KUNTOSALIOHJELMA JA INBODY KIPINÄN OMASSA PIENRYHMÄVALMENNUKSESSA 5/11

Tällä kerralla oli ohjelmassa Inbody230- mittaus ja uuden kuntosaliohjelman läpikäyminen osissa treenaten, lyhyesti. Samalla toiveestamme samalla katsottiin sopivat aloituspainot jokaiselle liikkeitä varten. Moni meistä, kun treenaisi aina liian pienillä painoilla, jos niitä aloituspainoja ei määriteltäisi ennakkoon.

Positiivisia havaintoja Inbody230- mittauksesta:
Ensimmäinen mittaus ryhmässä tehtiin 24.8. Nyt toinen 9.10.

24.8. - 9.10. paino - 900 g
24.8. - 9.10. lihasmassa + 1,1 kg
24.8. - 9.10. rasvamassa - 2,4 kg

"Muutoksia ovat pieniä, mutta olen silti onnellinen!"

PT muistuttikin minua ruokavalion vaikutuksesta kokonaistulokseen eli kuinka voin saada vielä paremmat tulokset aikaan, kun vain söisin fiksummin. Tämä taas herätti minut miettimään, että mitä sitä on tullutkaan taas syötyä. Totta, parannettavaa olisi ruokavalion puolella. Nyt viime ajat on tullut syötyä rennommalla otteella ja kasvisten käyttö on huomattavasti vähentynyt minimiin.

Uusi kuntosaliohjelma vaikutti jälleen hyvältä. Kuntosaliohjelma oli meille kaikille sama ja jokaisella oli taas ne omat aloituspainot katsottuna tai ne katsottiin tänään ohjelman osia treenatessa. Ohjelma oli 2- jakoinen, mutta sitä sai halutessaan tehdä useammankin kerran viikossa, mutta minimitreenimäärä oli 2 krt vko. Tuttuja liikkeitä kaikki, mutta opin tänään myös uusia variaatioita useasta liikkeestä. Jännään, miten jotain liikettä voi tehdä monella eri tyylillä ja jopa laitteella/ välineellä. Ajattelin kokeilla uusia tyylejä, mitä opin tänään.

Aerobista liikuntaa jatkan samaan tahtiin (jos jaksan, pystyn, ehdin, haluan) 2 kertaa viikossa. Aerobinen liikunta mun kohdalla on lähinnä spinning tai kävely ja uinti joskus.

Huomenna menen uutta kuntosaliohjelmaa treenaamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti