perjantai 29. kesäkuuta 2018

KIPINÄN OMA PIENRYHMÄVALMENNUS 10/11 - YLÄVARTALO- JA VATSATREENI

Tällä kerralla pienryhmämme tapaamisessa oli läsnä kolme treenaajaa neljästä. Yksi oli unohtanut tulla paikalle, ilmoitti jälkikäteen asiasta. On ollut selvästi havaittavissa, että porukan yhteishenki on kadonnut alun jälkeen. Pienryhmän treeneissä yhteishenkeä riittää juurikin sen treenin verran eikä se kanna pienryhmän ulkopuolelle. Tämä on harmi!

Yhden pienryhmämme jäsenen kanssa treenaan yhdessä viikoittain, mikä on mahtava juttu. Hän on ystävä sekä treenikaveri. Tämän pienryhmän ansioista ystävyytemme on syventynyt. Myös muut pienryhmämme jäsenet ovat kavereitani, mutta meitä yhdistää muut asiat kuin treenaaminen.

Täällä kertaa treenasimme toiveemme mukaan yläkropan ja vatsat. Yhdellä pienryhmän jäsenellä on toisessa jalassa vaivoja, vakavia sellaisia, joten sovimme, että emme tee sellaista treeniä mikä rasittaisi häntä tai jopa estäisi häntä tulemasta paikan päälle treenaamaan.

PT veti meille erittäin tehokkaan kiertoharjoittelutreenin ja lopuksi vatsatreeniä. Jokaisella oli oma kahden liikkeen piste, mistä aloitettiin ja tehtiin kolme kierrosta. Liikkeet olivat aikaa vastaan, ei määrällistä laskentaa. Yhden pisteen suoritettua (3 kierrosta), vaihdettiin pistettä.

esim.

1 kierros/ piste:

40 s vinopenkkipunnerrus Smith-laitteella +
30 s flyers käsipainoilla

-> tämä kierros 3 kertaa palautuksella

Vatsatreenit olivat varsinaisen kiertoharjoittelun lopuksi. Siinä hyödynnettiin mm. jumppapalloa ja penkkiä. Huh, huh!

Pienryhmän lopetus sovittiin elokuulle, joten nyt jokainen treenaa omillaan. Tänään treenit olivat mukavat ja tehokkaat, tykkäsin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti