perjantai 25. elokuuta 2017

PIENEN PIIRIN BLOGITAPAAMINEN TAMPEREELLA

Suunnittelimme jonkin aikaa yhteistapaamista "blogiystävyyden" tiimoilta HeiLauta elämää Lauran ja Uusi alkuni Vanessan kanssa. Tapaaminen suunniteltiin ja toteutettiin Tampereelle sen keskeisen sijainnin vuoksi, jotta meidän kaikkien olisi helppo päästä paikalle.

19.8.2017 me sitten tavattiin, ensimmäistä kertaa ja heti yhteinen sävel löytyi. Tuntui kuin olisimme tunteneet kauemminkin. Näin ihmeellinen on blogimaailma, että saa uusia kavereita oikeaan elämäänkin.
Ensitreffit oli sovittu Cafe Pispalaan klo:12. Paikkaan täytyi varata pöytä, jos halusi varmasti päästä sisälle. Tästä infottiin jo CAfe Pispalan facebook-sivulla, joten paikalle pääsy varmistettiin pöytävarauksella. Paikka oli pieni ja hyvin suosittu. Suorastaan suloinen paikka.


Tähän aikaan tarjolla oli erilaisia brunssivaihtoehtoja, joista valitsimme kaikki saman aterian:

- Hedelmälautanen
- Amerikkalaiset pannukakut + siirappi + voi.
- Munakokkeli + pekoni.
- Tuoremehu/ Mimosa (tuoremehu+ kuohuviini)
- Kahvi tai tee.


Annoksen hinta oli 15 e, juomat (tuoremehu/ Mimosa) maksoivat erikseen.


Brunssin jälkeen tarkoitus oli hetki jutella ja lepuutella vatsaa ja sen jälkeen lähteä testaamaan kuuluisat Pispalan portaat porrastreenin merkeissä. No eipä sitten menty portaisiin, koska vettä satoi kaatamalla ja sadetta luvattiin vielä useampi tunti eteenpäin. Tähän oltiin osittain varauduttu, mutta sateen alkamista ei uskottu, koska ilma oli niin kaunis ja hyvä brunssille mentäessä.

Päädyimme sitten tutustumaan ja treenaamaan Elixia Onkiniemen kuntokeskukseen.


Tein Lauralle ja Vanessalle ns. tutustumistehtävän, jota itse käytän työssäni uusien asiakkaiden kanssa tai muutoin, jos on tarvetta itsetutkiskeluun. Tehtävän voi tehdä usealla tavalla. Tämä oli ns. pikaversio ilman sen laajempaa keskustelua aiheesta. Tehtävä on nimeltään luonneongelmien uudelleenmäärittely, mutta itse käytän siitä nimeä luonteenpiirteiden uudelleenmäärittely, koska sen sävy on positiivisempi ja se kuvastaa mielestäni enemmän tämän tehtävän tarkoitusta.
 
 

 

Elixialla Vanessa veti meille kolmelle kiertoharjoittelutyyppisen treenin yläkopalle. Vanessa oli hyvä ohjaamaan ja opettamaan. Minäkin opin pari uutta asiaa salilla. Näitä oppeja olenkin hyödyntänyt tapaamisen jälkeen omalla kuntosalillani.Elixialta Vanessan oli jatkettava matkaa muualle, joten minä ja Laura lähdimme vielä kuntoilemaan Tampereen Kaukajärvellä  sijaitsevaan Trampolin Park:iin. Kumpikaan meistä ei ollut koskaan käynyt trampoliiniparkeissa tai saatikka kuntoillut trampoliinilla. 1 tunnin hinta oli 14 e.


Olimme varanneet tunnin, mutta tuntia emme jaksaneet pomppia. Huh, huh...mitä liikuntaa. Rankkaa oli ja välillä piti huilata, mutta varsin kivaa kuntoilua. Laitoin omatoimisen pompputreenin ajaksi Polar M400 työhön mittaamaan sykettä jne.

Helzun 40 min pompputreeni faktoineen:

Keskisyke 138
Maxsyke 167
Kalorit 323 (rasvan osuus kaloreita 24%)

"Kovatehoinen harjoitus. Mahtava vauhti! Kehitit aerobista kuntoasia, nopeuttasi ja kykyäsi harjoitella kovalla intensiteetillä pidempiä aikoja". Mukava päivä! Ihanat blogiystävät! Uusia liikuntakokemuksia!
Kiitos!
2 kommenttia:

  1. Kiva ja kattava teksti päivästä:) Itse unohdin kokonaan mainita tuon luonteenpiirteiden uudelleenmäärittely tehtävän. Mukava tehtävä ja sai ajattelemisen aihetta <3
    Sama tunne tuli minullekin, ihan kuin olisimme tunteneet aiemminkin:)
    -Laura-

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä tosi mukava päivä ja kivasti kirjoitettu! :) Oli ihana nähdä <3

    VastaaPoista