lauantai 5. elokuuta 2017

ENERGINEN ELOKUU-HAASTE JA LIIKUNNAN AKTIVOINTI ARKEEN

On jälleen uuden kuukausihaasteen aika. Laura HeiLauta elämää blogista loi elokuulle mukavan ja aktivoivan haasteen, jossa joutuu ryhdistäytymään säännöllisesti ja suunnitellusti liikkumaan. Haaste on hyvä ja tulee minulle tarpeeseen. Kesäloma on ohi ja nyt viikonloppuna palaan takaisin töihin. Arjen aloittaminen on haastavaa, koska mieli on vielä lomalla. Tämä haaste tuo reippautta ja energiaa arkeen, niin ainakin toivon.
 
Lisäkiloja on varmasti tullut loman aikana, mutta en ota siitä paineita. Loman jälkeinen elämä on toivottavasti liikunnallisempi kuin itse loma aika. Lomalla on arkiliikuntaa ollut, mutta ei juuri muuta. Nyt on hyvä taas aloittaa liikkuminen kunnolla. Toivon, että tämä haaste motivoi liikkumaan eikä päinvastoin. Katsotaan :) Lähde sinäkin mukaan! 
 

2 kommenttia:

  1. Hieno tavoitejuttu taas! Itselläni on vielä lomaa jäljellä, mutta sorvin ääreen kun palaan, laitan myös liikuntavaihteen silmään ja alan katsoa, mitä lautaselleni lastaan :)

    VastaaPoista
  2. Lomalla täytyykin "lomailla" ja elää fiiliksen mukaan. Omalla kohdallani tämä lomalta paluu arkeen on osoittautunut yllättävän hankalaksi. Syömiset on mitä sattuu ja liikkumaan on vaikea lähteä.

    VastaaPoista