keskiviikko 30. elokuuta 2017

KIPINÄN OMA PIENRYHMÄVALMENNUS 2/11- HENKILÖKOHTAISET RUOKAVALIOT JA SALIOHJELMAT

Ruokailutottumukset

Toinen valmennuskerta piti sisällään lyhyen katsauksen meidän ryhmäläisten (4 hlö) ruokapäiväkirjoihin, mitä olimme pitäneet jokainen  keskimäärin 3 päivää. Meidän kaikkien ruokailutottumuksissa oli parantamisen varaa. Joku söi liian vähän, joku herkutteli päivittäin, joku vihasi kasvisten syöntiä, joku söi liikaa hiilareita jne. Riittävästi proteiinia puuttui usealta meistä päivittäisiltä aterioilla. Teimme siis henkilökohtaisia parannuksia ruokavalioihimme ja kirjalliset suunnitelmat. Omalla kohdallani leivän syöntiä vähennettiin ja kasviksia lisättiin huomattavasti ruokavalioon, hiilarit puolitettiin. Tavoittelen myös seuraavaa: yksi  herkkupäivä viikossa.Liikuntasuunnitelma ja saliohjelma

PT Joonas oli laatinut meille yhteisen saliohjelman, joka oli 2- jakoinen. Jokaiselle oli laadittu ensimmäisellä pienryhmävalmennuskerralla pidetyn kuntotestin perusteella sopivat aloituspainot. Kävimme liikkeet porukalla läpi. Jokainen meistä ryhmäläisistä käy eri saleilla treenaamassa, joten tsemppitukea salille ei ryhmän sisältä saa. Onneksi meillä on kuitenkin yhteiset treenikerrat Kipinässä sekä suljettu fb-ryhmä, jossa voi jakaa ajatuksiaan ja kokemuksiaan. Saliohjelma vaikutti hyvältä. Joku ryhmäläisistämme kommentoikin "..että hyvä ettei ole turhia kikkailuja vaan hyviä perusliikkeitä".

 
Henkilökohtainen liikuntasuunnitelmani on:
 
- 2 salitreeniä viikossa
- 2 aerobista treeniä viikossa (spinning/ kävely)
 
Näillä mennään. Seuraava pienryhmätapaaminen on parin viikon päästä. Nyt täytyisi treenata omillaan ja keskittyä ruokavalion parantamiseen. Tällä hetkellä kova kuumeeton flunssa vain painaa päälle ja syö voimia. Motivaatiota on, varsinkin nyt tässä hetkessä, muuttaa ruokailutottumuksia ihan alkuun. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti