torstai 9. maaliskuuta 2017

OSTOKSIA VERKKOKAUPASTA BODYLAB


Sain kaveriltani "naamakirjassa" vinkin ja linkin Bodylab- verkkokauppaan, jossa oli tarjolla ensimmäiselle 500 tilaajalle Whey 100 proteinella tuote ilmaiseksi, postikulujen hinnalla. Tuote on proteiinijauhe, jota käytetään mm. palautusjuomana. Ohjeessa sanotaan ,että shakeriin jauhetta laitetaan esim. 30-35 g (mitallinen) 2,5- 3 dl kylmää vettä tai maitoa. Ilmainen Whey purkki oli kooltaan 200 g (energiaa 386 kcal/ 100 g). Purkkia en vielä avannut ja testannut. Syy siihen on se, että edellinen proteiinijauhepurkki on vielä hyvinkin kesken. En siis voi nyt vielä kertoa kokemuksia tuotteesta. Tässä uudessa purkissa onneksi on päiväystä jäljellä 15.2.2020 asti. Lisäksi tilasin Omega 3 kapseleita 2 x 120 kaps purkkeja. Yhdessä kapselissa kalaöljyä 1000 mg. Kaupan päälle tuli vielä 1 annospussi proteiinijauhetta (makuna mansikka).

Ko. yritys on markkinajohtaja Tanskassa hyvänmakuisten ja funktionaalisten urheilutuotteiden ja lisäravinteiden valmistuksessa ja kehittämisessä. Yritys on perustettu vuonna 2001. Kaikki tuotteet on myynnissä verkkokaupassa ja ne toimitetaan suoraan tuottajalta asiakkaille.

Tarkempia tietoja tuotteista voi lukea postauksen alussa linkatusta verkkokaupasta. 

Lasku:

Omega 3 x 2 purkkia 12,25e
Whey 100 x 1 purkki 0 e
Whey 100 näyte pss 0 e
postikulut 3,95e

yhteensä 16,20 e eli EDULLISTA

Tuotteet tuli 4 päivässä. RIITTÄVÄN NOPEA PALVELU


Tutustutko sinä rohkeasti uusiin tuotteisiin ja verkkokauppoihin vai käytätkö aina samoja, mihin olet tottunut?  Onko sinulla hyviä vinkkejä verkkokaupoista, jotka myy urheilu- ja lisäravinteita.  Jaa tietosi!

1 kommentti:

  1. Ei ole hinnalla pilattu:)
    Itse olen miettinyt tilaavani sieltä pancake mixiä, proteiinikeksejä ja jotain sokeritonta kinuski kastiketta tai vastaavaa.
    -Laura-

    VastaaPoista