perjantai 4. maaliskuuta 2016

FIT FOR BIKINI- VALMENNUKSEN FIILIKSET ENSIMMÄISILTÄ VIIKOILTA

Aloitin Fit  for Bikini, 6- viikon mittaisen, nettivalmennuksen ma 22.2. Aiheesta kerroin aikaisemmassa postauksessani täällä.

Ensimmäinen viikko meni opetellessa ruokarytmiä ja kehiteltyä mielekkäitä ruoka-annoksia kullekin ajalle määritellyistä ruoka-aineista. Rahka ei ole tässä ruokavaliossa (viikot 1-2) ollenkaan mukana, mikä tuntui alkuun oudolta, mutta loppujen lopuksi hyvältä. Rahkaan on tullut kyllästyttyä.

Toinen viikko on sujunut hyvin ruoan suhteen, vaikka lipsumisia ruokavaliossa on ollutkin. Noudatettu 80 %.

Liikuntaa on määritelty tehtäväksi 4- salikertaa viikossa + muuta liikuntaa, mitä ohjeet sanovat. Salilla ei ole tullut käytyä noin paljon, mutta olen "vähän taas soveltanut" eli olen korvannut salikertoja jollakin muulla. Ensimmäisellä viikolla korvasin kaksi salikertaa ohjatulla kuntopiiritunnilla ja ohjatulla kahvakuulatunnilla. Eihän se sama asia ole, mutta minä kuljenkin aina omia polkujani :)

Ajatuksenani tämän valmennuksen kanssa ei ollut noudattaa sitä millin tarkkaan vaan hyödyntää sen mukanaan tuoma runko ruokavalioon ja kuntoiluun sekä ottaa käyttöön uusi saliohjelma. Tuskin pidän tätä ainoastaan  6- viikon jaksona vaan aion jatkaa tällä pidempään. Nyt kuitenkin mennään alkuun tämä 6- viikon jakso loppuun. Katsotaan sitten.

Iltapala

Lepo
 
Saliohjelma on kiva. Ohjelma on jaettu 4:lle päivälle. Liikkeet ovat suurin osa tuttuja, mutta muutama uusi tuttavuuskin on ohjelmassa mukana. En ollut entuudestaan tehnyt seuraavia liikkeitä:
bulgarialainen askelkyykky, face pull taljassa ja hack kyykky. Nyt olen opetellut kunnolla vasta kahden  päivän saliohjelmat, 2 muuta tulee perässä. Painot on aina merkattu ylös eli omaa kehitystä tulee seurattua.

 
Uusi tuttavuus, Nutraminon proteiinivesi palautusjuomana.
Ei kuulu valmennukseen tämä tuote.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti