keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

POLAR M400 HELMIKUUN RAPORTTI

Vielä, kun intoa riittää niin laitetaan julki nyt helmikuun aktiivisuusraportti Polar M400 laitteella mitattuna. On tämä vaan hyvä lelu :)

Kuvat ovat edelleen heikkolaatuisia, kun en ole opetellut vieläkään kuvankaappausta tietokoneelta vaan fotoilen kuvat tietokoneen ruudulta. Kuvia klikkaamalla saa niistä isommat kuvat, jotta näkee tekstit paremmin.


Raporttiin voi rastitella eri vaihtoehtoja, mitä haluaa seurata eli yllä kuvassa valittu aktiivinen aika ja kalorit, niin kuin tammikuussakin.


Aika paljon on tullut istuttua edelleenkin, mikä näkyy (alhaalla keskellä) aktiivisuuspalkeista. Oranssi kolmio, jossa numero alla, tarkoittaa samaisissa palkeissa passiivisuusleimoja. Eli olen saanut 13 muistutusta seuratulla ajalla (1.2-29.2) siitä, että "on aika liikkua". Ajanjaksolle sisältyy taas yövuoroja, koulupäiviä jne., jolloin aktiivisuus on aika nollassa.


Lopuksi vielä kooste terveysvaikutuksista  helmikuun ajalta. Jokaisen osa-alueen alta paljastuisi vielä lisää infoa. Vielä, kun saisi pallukoita joka kohtaan enemmän eli tästä näkee, että liikunta on vielä hyvin vähäistä ja arkiliikunta puuttuu lähes kokonaan, joka edistäisi terveyttä aika lailla. Edistystä on kuitenkin näkyvissä (yhden pallukan verran) POLAR M400 TAMMIKUUN RAPORTTIIN verrattuna.

2 kommenttia:

  1. Tuo aktiivisuusranneke on kyllä niin kiva:) Itsellä samainen ranneke. Nykyään käytössä vain kun treenailen, ei tule pidettyä sitä muuten kun töissä ei saa käyttää. Voishan sitä taasen tsempata ja pitää kädessä muina aikoina:) Mikä vointi sulla? -Laura-

    VastaaPoista
  2. Ei kuumetta, mutta yskä kova + päänsärky ja yleisvointi kehno. Päivä päivältä parempi.

    VastaaPoista