keskiviikko 17. helmikuuta 2016

RAKKAUTENI DESIGUAL


Suomessa Desigualin tuotteita on aika suppeasti. Harmi! Jokaisesta keski-suuresta tai suuresta kaupungissa suomessa löytää jostakin ko. merkin vaatteita ym. tuotteita.

Verkkokaupat ovat sitten asia erikseen. Niitä on monia, jotka myyvät Desigualia. Merkillä on myös oma verkkokauppa Desigual.com, mutta parhaat tarjoukset löytyvät esim. Boozt.com- sivustolta.

Yleensä ostan tuotteet Desigualin omista liikkeistä ulkomailla. Espanja on Desigual merkin mekka. Olen käynyt Barcelonan- ja Marbellan- liikkeissä, La Canada- ostoskeskus  on huippu shoppailupaikka. Berliinissä Saksassa on myös hyviä Desigualin liikkeitä. Budabestissa Unkarissa löytämäni liike oli pieni ja kallis - ei jäänyt mieleeni hyvänä ostospaikkana.

Isoilla lentoasemilla on myös Desigualin omia liikkeitä. Niistä voi löytää joskus hyviä tarjouksia.

Jos haluaa halvalla ko. merkin tuotteita, kannattaa ajoittaa itsensä heinäkuun alussa Espanjaan. Silloin on isot alet :) Se on koettu kahdesti ja silloin meinasi järki lähteä, kun olisi halunnut vaikka mitä, mutta lompakon sisältö oli rajallinen.

La Canada- ostoskeskus
  
Desigual valmistaa nykyään myös urheiluvaatteita, mutta niitä en ole vielä kaupoista löytänyt. Mainoksia on tullut sähköpostiin Desigualin verkkoakaupan kautta. Hinnat urheiluvaatteissa ovat samaa luokkaa kuin muidenkin urheiluun liittyvien merkkivaatteiden. Kauniita kuoseja. 

1 kommentti:

  1. Millaiset toimitusajat tuolla Bootzilla muuten on? Tilasin sieltä alkuviikosta yhden repun ja nyt kuumottaa että miksei se ole jo tullut... :D

    VastaaPoista