tiistai 16. helmikuuta 2016

TAVOITTEELLISTA TOIMINTAA KEVÄÄSEEN - UUSI SALIOHJELMA JA RUOKAVALIO


Surffailin netissä ja mietin, mitä kautta hommaan uuden saliohjelman ja ruokavalio-ohjeet, jotta saisin jotain uutta sille rintamalle. Vanhoja ohjeita on kyllä olemassa, mutta nyt halusin jotain uutta ja erillaista.

Surffailun lopputuloksena löysin FitNet.fi- sivuston , joka herätti mielenkiintoni edullisen hintatason ja sisällön mukaan. Sivustolla oli testaa kuntosi- osio, josta tein ravintotestin. Tulos pysäytti...muutosta olisi tehtävä. Kyllä sen tiesinkin ilman tätä testiä, mutta tämä testi herätti taas todellisuuteen.

Ostin Fit for Bikini- valmennuksen (6 viikkoa). Paketti sisältää 2 eri treeniohjelmaa, 6 viikon ruokavalion (normaali ja maidoton/ gluteeniton vaihtoehto), liikepankki, keskustelupalsta sekä fb:n suljettu tsemppiryhmä.

Tämä viikko on valmistautumisaikaa valmennuksen aloitukseen, töitä, opintoja jne. Aloitan 6 viikon valmennuksen maanantaina 22.2. Tätä ennen täytyy paneutua saliohjelmaan ja ruokavalioon ohjeiden kautta sekä tehdä tarvittavat hankinnat ruokavalion suhteen.

Oletko testannut verkkovalmennuksia? Jos olet, kerro kokemuksia :)

Tällä viikolla treenaan sen mukaan, mitä ehdin ja jaksan. Tällä viikolla on yövuoroja sekä 2 päivää opintoja Tampereella. Suunnitelmissa on:

KE Salitreeni
LA Ohjattu ryhmäliikuntatunti + kävely
SU Salitreeni + kävely


6 kommenttia:

 1. Kävin kurkkimassa sivustoa ja innostuin itsekin kovasti asiasta:) Hintakin on kohdillaan! -Laura-

  VastaaPoista
 2. Heidi ja Laura: Ei muuta kun ostat saman valmennuksen niin tsempataan toisiamme ja vaihdellaan ajatuksia valmennuksesta. Ensi maanantaina aloitus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy miettiä tuo rahatilanne vielä :) Mietin myös että minkä ohjelmista ottais kun mulle tehtiin just se saliohjelma kuitenkin ja kun kyykkyjä en pysty tällä hetkellä tekemään ollenkaan... Hmm. Olis kyllä kiva tsempata toisiamme ja vaihdella ajatuksia esim.s-postin tms välityksellä... -Laura-

   Poista
 3. Nyt on sitten fitnetin valmennus mullakin takataskussa, otin sen hiit valmennuksen :)
  -Laura-

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Olen itsekin aika innoissani, toivottavasti jaksan treenit ja ruokavalion loppuun asti. Ruokamäärä vaikuttaa aika suurelta, mutta saa nähdä kuinka muijan käy :) meillä on Heidin kanssa yhteinen sposti osoite snackass13@gmail.com jos haluat tarkemmin kuulumisia treenin suhteen vaihtaa:) -Laura-

   Poista