tiistai 2. helmikuuta 2016

POLAR M400 TAMMIKUUN RAPORTTI

8.1.2016 illalla laitoin ensimmäisen kerran uuden Polar M400 aktiivisuusmittarin (+syke) käteeni. Miksi ostin tämän uuden "lelun"?

- oman unen seuranta (vuorotyön vaikutus uneen)
- sykemittari+ aktiivisuusmittari samassa (erillinen sykevyö)
- oman arkiliikkuvuuden lisääminen ja sen seuranta
- passiivisen ajan seuranta
- palautteet treeneistä kirjallisesti heti treenin loputtua (millainen suoritus ja miten kehityin)
- motivointilelu!


Raporttiin voi rastitella eri vaihtoehtoja, mitä haluaa katsoa eli yllä kuvassa valittu aktiivinen aika ja kalorit.


Tässä sama kuva kuin ylempänä, mutta alaosa laajemmin. Aika paljon on tullut istuttua, mikä näkyy (alhaalla keskellä) aktiivisuuspalkeista. Oranssi kolmio, jossa numero alla, tarkoittaa samaisissa palkeissa passiivisuusleimoja. Eli olen saanut 15 muistutusta seuratulla ajalla (8.1-31.3) siitä, että "on aika liikkua".

Pahoittelen kuvien laatua, mutta en ole vielä opetellut kuvakaappausta. Kuvat otettu kännykän kameralla tietokoneen ruudulta.


Tässä vielä terveysvaikutukset tammikuun elosta ja olosta. Jokaisen osa-alueen alta paljastuisi vielä lisää infoa. Tästä on hyvä jatkaa :)

Polar M400 on monipuolinen "lelu", joka sisältää valtavan määrän tietoa ja erilaisia mittauksia (mm. eri lajit voi määritellä mittaamaan eri asioita -> korkeus, nopeus jne.) Sopii siis juoksijalle ja pyöräilijällekin loistavasti.


2 kommenttia:

  1. Mullakin tämä lelu käytössä, valkoisena:) käytän nykyisin melkein vaan treeneissä, kun töissä ei saada pitää niin jotenkaan ei tuu sit muuten käytettyä :)

    VastaaPoista
  2. Aktiivisuusmittari on mukava kapistus, tosin jatkuva käyttö ahdistaa mua kovasti. Käytän sitä lähinnä jumpissa (jos muistan), saadakseni tietää millä tasolla tuli jumpattua, juostessa ja uidessa se mittaa kivasti matkan.

    VastaaPoista