Munakastaikina:
1 kokonainen kananmuna
3 munan valkuaista
tilkka vettä
mustapippuria, ruohosipulia ja merisuolaa
- Vatkaa käsivispilällä aineet kuohkeaksi seokseksi.
Täytteet:
75 g mozzarellajuustoa (17 %)
6 kpl kirsikka- tai miniluumutomaattia
- Paloittele juusto ja tomaatit pieniksi lohkoiksi tai vaihtoehtoisesti siivuiksi.
- Kaada kuumennettuun ja oliiviöljyllä sivellettyyn lettupannuun munakastaikinaa ja päälle asettele juusto- ja tomaattilohkot.
- Paista. Käännä, kun toinen puoli on kypsä.
- Varo polttamasta munakkaita pohjaan. Muista keskilämpö hellalla.
Tämä ohje syntyi, kun kesken siivouspäivän iski kova nälkä eikä jääkaapissa ollut juuri mitään. Kauppaankaan en jaksanut lähteä, eikä kaurapuuro maistunut :)
Nämä munakkaat ovat varsin mietoja maultaan mozzarellan ansioista. (Olisin lisännyt joukkoon hieman pestokastiketta, mutta sitähän ei kaapissa ollut.) Maku korostuu vasta hieman jäähtyneenä. Tällä ohjeella on helppo muokata haluamiaan munakkaita. Mausteilla saa myös ihmeitä aikaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti