keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

TAUON JÄLKEEN KIPINÄN OMA PENRYHMÄVALMENNUS 8/11

Pienryhmävalmennuksemme on edennyt vihdoinkin tämän vuoden puolelle. Tapasimme ryhmänä, yhtä jäsentä lukuun ottamatta, torstaina 1.3.2018. Viimeksi kokoonnuimme joulukuussa 2017. Taukoa on ollut noin 2 kk:tta, mikä on ollut erittäin huono asia oman motivaation ja kehittymisen kannalta. Syitä taukoon on ollut ryhmän jäsenten työmatkat ja lomamatkat sekä työvuorojen päällekäisyys.Tapaamisen alussa otimme kontrollina Inbody230- mittaukset. Muutos kehossa ryhmän aloituksen ja tämän päivän suhteen on hyvin vähäistä:

Paino - 300g
Lihasmassa +1,5 kg
Rasvamassa -2,4 kg

- Eniten lihastasapainoltaan ovat kehittyneet jalat
- Rasvatasapainon muutos tasainen koko kehossa

Tällä kerralla treenasimme jälleen kuntosalilaitteilla ja oman kehon painolla kiertoharjoittelutyyppistä treeniä. Tehokkaat treenit!

PT kävi treenin ohessa keskustelua myös jokaisen kanssa. Omalla kohdallani keskustelun keskiössä oli ruokavalio ja rasvanpolttotavoitteet. Sain selkeitä ohjeita ruokavaliooni ja liikuntaohjeita, muutakin kuin salitreeniä.2 kommenttia:

  1. Siis +1,5kg on ihan älyttömästi lihasta! :o miten kauan oot siis tätä tehnyt? Oikeesti tosi hyvä muutos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tulokset ovat huonoja ja suurin syy on ruokavaliossa. Onneksi kuitenkin jotain on tapahtunut ettei ole ihan nollatulos. Elokuun lopussa aloitin tän valmennuksen.

      Poista