tiistai 27. maaliskuuta 2018

2 & 3 TEEMAVIIKOT: LOUNAS JA VÄLIPALAT

Teemaviikot ruokavalion tarkastelun tukena toteutui haasteellisesti välipalaviikon osalta. Lounasviikko sujui tarkastelun kannalta hyvin, mutta ruokavalion suhteen ei niinkään laadukkaasti ja järkevästi. Annokset olivat isoja tai muutoin huonoja valintoja, mutta omaan makuuni herkullisia.

2. TEEMAVIIKKO: LOUNAS 5.3- 11.3


Yllä olevassa kuvassa kuvat neljän eri päivän lounaista. Madridissa en lounaskuvia ottanut.
 MA Kaupasta valmis kanasalaatti + Pepsi Max Cherry

TI Kanttarellitäytteiset raviolit, tulinen tomaattikastike+ vesi (kuva alarivissä)

KE Harald ravintolan lounas: runsas alkusalaatti, ruisleipäsiivu, kalaleike+ perunamuusi, vesi+ kahvi
(2 kuvaa alarivissä)

TO Ravintolalounas buffetpöydästä: alkusalaatti, kanakormaa+ riisiä, lohipastaa, lihaa+ kasviksia, sämpylä + vettä + kahvi  (kuva ylärivissä)


3. TEEMAVIIKKO: VÄLIPALAT 12.3- 18.3

Tällä viikolla olin alkuviikon lomalla, 3 päivää koulutuksessa ja viikonlopun töissä. Välipaloja ei tullut juurikana syötyä. Lomalla ja koulutuksissa söin runsaat lounaat ja päivälliset, joten välipaloille ei ollut tilaa vatsassa. Viikonloppuna töissä välipaloina meni hedelmiä.

Normaalina arkiviikkona syön usein välipaloja kahdestikin päivässä ja yleensä ne ovat hedelmiä, rahkoja/ jogurtteja tai leipää kahvin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti