keskiviikko 14. joulukuuta 2016

RUKA - ALKUTALVEN LASKETTELUKEIDAS

Teimme lyhyen pikaloma 9-13.12 Kuusamon seudulle, Rukalla. Porukkaa matkassa meillä oli 6 henkeä, 4 aikuista ja kaksi nuorta. Tämä oli muistaakseni 6 vuosi peräkkäin Rukalla näin alkutalvesta. Ruka on takuuvarma laskettelupaikka tähän aikana vuodesta. Tykkään!


 
Majoitus Rukan reissuillamme on toteutunut aina jossakin Holiday Clubin tai muun RCI:n kohteessa. Tällä kertaa olimme Holiday Clubin Pulkkajärven mökissä (3 mh, tupakeittiö, parvi ja sauna), jossa olemme olleet aikaisemminkin. Tämä on ihanan rauhallinen kohde Kuusamon ja Rukan puolessa välissä. Tilaa ja tunnelmaa löytyy.
 

 
Lauantaina 10.12 oli Rukalla maailman cupin kisat ja kävimme katsomassa kumparelaskua laskettelun lomassa. Hurjaa touhua. Valtavan taitavia laskijoita...wau! Rinteessä tuli oltua lauantaina jopa 7 h. Keli oli hyvä eli -6 c. Muina päivinä - 11 c ja -20 c.
 
 
Lumista maisemaa rinteestä.

 
Lasten rinteeseen oli laitettu "taidetta" esille.
 
 
 
Ennakkoon en tiennyt, että Rukalla oli samaan aikaan Iskelmä rinteessä tapahtuma koko viikonlopun ajan. Kävin mieheni kanssa katsomassa Ravintola Pisteessä Mira Luotia. Hyvä artisti esiintymään livenä! Olen aina tykännyt enemmän Mirasta kuin Paula Vesalasta, jos näitä artisteja keskenään vertaa. Keikan parhaat biisit oli:
 
- Pinnan alla
- Paska kaupunki (Kauko Röyhkä cover)
- Puhu mulle hulluudesta
- Lähiölaulu
- Musta laatikko

Meille riitti yksi keikka, mutta tuttavapariskunta jatkoi vielä iltaa Stigin ja Meiju Suvaksen keikoille.


Mitä pikaloma sisälsi:

- Laskettelua la (7h) ja su (4h)
- Kaupoissa ja kirppareilla kieltelyä maanantaina
- Saunomista, Trivial Pursuitin pelaamista, hyvää ruokaa ja juomaa iltaisin
- Unta :)

1 kommentti: