perjantai 25. marraskuuta 2016

TUUMAUSVIIKOSTA PIENI ASKEL ETEENPÄIN

Nyt olen jumissa vaiheessa, joka ei johda mihinkään. Viime blogikirjoituksessani suunnittelu- ja tuumausviikko menossa kerroin "tuumausviikosta!, jolloin tein pohjatyötä motivaation keräämiseen ja säännöllisen kuntoilun aloittamiseen sekä taas jälleen ruokavalion parantamiseen.


 Mutta mitä sen jälkeen on tapahtunut -> ei mitään. Tai on jotain pientä, kuten:

- Olen hoitanut itseäni käymällä 1 krt/ vko hieronnassa Jyväskylän hierojakoulussa. Selkä on ollut vähästä liikunnasta ja paljosta istumisesta jäykkänä ja kipuillut, joten se on vaatinut hellimistä ja hoivaa. Suosittelen kokeilemaan hierojakoulujen oppilashierontoja joskus. Voi yllättyä positiivisesti.

- Aikasyöppöjä on ollut viime aikoina kalenteri täynnä, mutta ne ovat olleet tärkeitä asioita ja tapaamisia minulle, joten niistä en ole tinkinyt. On ollut ammattiliiton kokousta, Tallinnan yhden yön reissua, Helsingissä ystävän luona vierailua ja Q-teatterissa käyntiä, kirjallisia koulutehtäviä ja opintoihin liittyviä asiakastapaamisia, ensiapukurssia, paikallisessa kylpylässä lillumista ja ihan vain töitä ja arkihommia kotona. Nämä kaikki on ollut henkistä hyvinvointia omalla tavallaan. Unesta on joutunut välillä hieman tinkimään aikataulujen vuoksi, mikä ei ole hyvä asia.

- Olen tutustunut erilaisiin netissä oleviin treenipalveluihin. Kaikki olivat omalla tavallaan hyviä. Ajattelin tutustua TNT Trainereiden palveluun vielä tarkemmin joku päivä. Heillä oli hyvä nykyainainen oma tili- palvelu, jossa mahdollisuus kirjoittaa ruokapäiväkirjaa, seurata painoa, ostaa edullisia ohjelmia (alk. 5 e) jne.  Tässä vinkkejä ja linkkejä tutustumiini treenipalveluihin:

TNT Trainerit

Punttis.net

Ttreeniohjelma.org

Päätin ensi alkuun tilata ilmaisen 3-jakoisen saliohjelman Punttis.net palvelusta. Ohjelma tuli heti sähköpostiin ohjeiden ja kuvien kera. Selkeä ohjelma. Aloitan sen ensi viikolla maanantaina. Ohjelma oli jaettu seuraaviin tavoin:

Päivä 1: alkulämmittely 20 min crosstreinerillä, jonka jälkeen salitreeni rinta, hauis + keskivartalo.

Päivä 2: alkulämmittely 20 min crosstreinerillä, jonka jälkeen salitreeni selkä + ojentaja

Päivä 3: alkulämmittely 20 min crosstreinerillä, jonka jälkeen salitreeni jalat, olka + keskivartalo


- Olen ajatellut kirjoittaa ruokapäiväkirjaa, mutta se on jäänyt aina aamupalan kirjaamisen jälkeen. Oma ruokapäiväkirjan pito muutaman päivän ajan herättää todellisuuteen, jos tapana on herkutella tai ylipäätään syödä mitä mieleen vain juolahtaa.

- Polar M400 urheilukello on kulkenut kokoajan kädessä mukana eli aktiivisuuden seuranta  on kokoajan käynnissä. Tässä aktiivisuuskooste lokakuun loppuu asti . Ensi viikolla päivitän marraskuun.

 
Hyvää alkavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti