sunnuntai 6. marraskuuta 2016

AURINKOA LADATTU KEHOON JA MIELEEN GRAN CANARIALLA

Tämä lomareissu toteutettiin täysin sillä periaatteella, että "on pakko saada ottaa aurinkoa ja ladata sitä kehoon ja mieleen". Matkalaukkuun pakkasin perusturvalliset kesäkuteet ja jotain lämmintä iltaa varten. Villatakkia ei tarvinnut kertaakaan.


 Ja aurinkoa ja lämpöä kyllä riitti. Lämpötilat oli keskimäärin + 26 c. Illalla keskimäärin +23 c ja joku päivä oli jopa + 30c. Erittäin hyvät ilmat! Yhtenä iltana oli nopea ukkoskuuro. Muuten ei satanut.


Lomakohteemme Gran Canarialla oli Puerto Rico ja hotellimme Aquasol. Hotelli oli edullinen huoneistohotelli rinteessä (1,5 km rinnettä alas rantaan). Allasalue oli rauhallinen ja siisti. Itse huoneisto, missä olimme, oli pieni kaksio. Plussaa: keittiö, huoneiston koko, kaunis näköala, allasalue ja henkilökunta. Miinusta: ei ilmastointia ja hotelli jyrkässä rinteessä eli takaisin hotelliin ei jaksanut kävellä, varsinkin jos oli jotain kannettavaa mukana. Taksi maksoi onneksi vain n. 3 e Puerto Ricon ostarilta hotellille.


Huoneistomme oli toiseksi ylimmässä kerroksessa. Sinne meni portaat sekä hissi. Allasalueella oli myös allasravintola, josta sai pientä syötävää ja juomia.


Kävelyreitti hotellilta alas kaupunkiin. Kaunista katseltavaa. Täältä sai otettua kauniita fotoja eri puolille. Lomalle ei siis ollut mitään suuria suunnitelmia. Pari kirjaa tuli lomalla luettua rannalla:

- Pekka Hiltunen: ISO -> tietoa kirjasta
- Georges Simeon: Maigret ja vanha rouva -> tietoa kirjasta

Mitä siis lomalle siskoni kanssa teimme:

- Otimme aurinkoa rannalla, allasalueella ja katamaraaniristeilyllä (5 h).
- Söimme hyvin ja nautimme espanjalaisista viineistä.
- Kävimme bilettämässä Playa Del Inglesissä. Meillä oli tuttu suomalainen nuori mies oppaana baareissa. Itse tämä nuori mies työskentelee suomalaisessa baarissa baarimikkona ja ruokaravintolassa kokkina. Hauskaa oli.
- Shoppailupäivä Las Palmasissa. Tuli ostettua Desigualin villatakki, lompakko, nahkareppu, koruja jne.
 
Nyt paluu arkeen ja ensi viikon liikuntasuunnitelmaa tekemään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti