keskiviikko 3. elokuuta 2016

ENSIMMÄINEN RYHTILIIKE TEHTY- KUNTOKESKUSJÄSENYYS PÄIVITETTY

Päätin liittyä takaisin SATS ELIXIA- kuntokeskusketjuun, koska totesin kuukausia muualla käyneenä ettei se riitä tai motivoi tarpeeksi. Nyt on 1 vuoden jäsenyys otettu alkaen 1.8. 2016.

SATS ELIXIA on tuttu kuntokeskusketju. Olen ollut jäsenenä SATS:lla monta vuotta ja ennen sitä olin WELLNESS- ketjun jäsen Jyväskylässä. Kun SATS liittyi ELIXIA:n  kanssa yhteen, olin jonkin aikaa jäsenenä molempien keskusten kattavalla "yhdistelmäkortilla". Mutta, kun FRESH FITNESS- ketju saapui Jyväskylään, irtisanoin SATS ELIXIAN jäsenyyden ja siirryin sinne.

FRESH FITNESS- ketju on hyvä, jos käy pääasiassa salilla. Jyväskylän FRESH FITNESS on siisti ja sali on erittäin laaja sekä monipuolinen. Se ei kuitenkaan minulle riittänyt. Ryhmäliikuntaa FRESH FITNESS:llä on keskimäärin pari tuntia päivä ohjatusti ja muu on toteutettu virtuaalisesti. En pidä virtuaalitunneista!

Nyt uuden SATS ELIXIA jäsenyyden myötä saan 2 PT kertaa liittymislahjana ja aionkin ne käyttää elokuun aikana, jotta saan taas syksylle intoa liikkumiseen. Eilen kävin cycling 60 min tunnilla ja huisin hyvää teki. Yksi suuri syy SATS ELIXIAAN liittymiseen oli cycling- tunnit sekä muu ryhmäliikunta. Kuntosali Jyväskylän pisteen kuntokeskuksessa on hyvä ja nykyaikainen. Pidän!

Nyt motivaatio liikkumiseen on taas syttynyt.

3 kommenttia:

  1. Siellä pitää liikkua, missä on hyvä fiilis!!! =)
    Treeni-intoa!!!

    VastaaPoista
  2. Hienoa, siitä se taas innostus lähtee uudelleen käyntiin!

    VastaaPoista