torstai 30. elokuuta 2018

KOLMEN BLOGGAAJAN TAPAAMINEN TAMPEREELLA

Tapasimme kolmen bloggaajan kesken (Itsensä piiskuri, HeiLauta elämää ja Uusi alkuni) Tampereella 20.8.2018. Tapaaminen oli toinen laatuaan. Ensimmäisen kerran tapasimme vuosi sitten ja silloin myös Tampereella. Siitä postaus luettavissa tästä. Olemme tutustuneet blogiemme kautta, mikä on upea asia. En tiedä olisimmeko muuten koskaan tavanneet, koska elämme kaikki hyvin erilaista elämänvaihetta ja eri ympäristöissä. On ollut mahtava tutustua näihin ihaniin naisiin. Meistä on tullut ystäviä.


Kohtasimme toisemme heti aamusta ja siirryimme vaihtamaan rauhassa kuulumisia Tammerkosken äärelle. HeiLauta elämään bloggaaja Laura oli tehnyt meille kaikille omat yllätyseväät päivää varten. Aamukahvin sijaan nautimme BCAA juomat puiston penkillä. Yllätyseväät oli aivan mahtava juttu ja todellakin yllätys. Eväspussi sisälsi terveelliset ja huolella mietityt eväät päivää varten. Kiitos Laura!

Puiston penkiltä suuntasimme Fitnesstukun kautta keskustan WFC eli Wolf Fitness Clubin salille. Aamun kertakäynti maksoi vain 5 e/ hlö. En tiedä olisiko hinta aamukäynnin kertamaksu vai tutustumishinta, mutta edullinen kuitenkin. Salilla treenasimme porukalla koko kehon treenin, jokainen omilla painoillaan. Uusi alkuni bloggaaja Vanessa osasi hyvin neuvoa meitä liikesarjoissa ja salilla tuli opittua uusia liikkeitäkin, kuten taljassa "köyden" avulla vatsoja. Kiitos Vanessa tästä, haastavaa oli.

Tykkäsin WFC salista. Se oli iso ja monipuolinen. Jos asuisin Tampereella, kävisin varmasti täällä.


Söimme lounasta Laukontorin laidassa Sanna`s Cafe & Salad bar:ssa. Valitsin listalta katkarapu- Caesar salaatin ja otin lisätäytteeksi kananmunan. Jälkiruoaksi maistui rocky road ja kahvi. Salaatti oli hyvä, rocky road yltiö makea. Paikka oli viihtyisiä, tyylikäs ja rauhallinen. Palvelu ehkä vähän hidasta asiakasmäärään nähden, mutta ruoan laatu korvasi puutteen hitaudessa. Tänne menen varmasti uudelleen, kun Tampereella käyn. Suosittelen tutustumaan ko. paikkaan.


Lounaan jälkeen kävimme Hämeenkadun Ruohonjuuren liikkeessä, koska Laura toivoi pääsevänsä sinne. Hänellä oli sieltä ostettavaa, minä tyydyin ostamaan vain yhden tuotteen.

Seuraava aktiviteettimme Crazy viihdekeskus sijaitsi Puutarhakadulla Tampereen keskustassa. Siellä kävimme pelaamassa Crazy golf:ia. Olin käynyt siellä joskus aikaisemmin ja uusinta käynti oli mukava tehdä. Minigolfratoja oli yhteensä 16 ja kaikkien ratojen ja huoneiden teemat olivat yksilölliset. Mahtava paikka, suosittelen käymään. Viihdekeskuksesta löytyi myös muita aktiviteetteja, kuten vihahuone, curling ja pakohuone.


Siirryimme golfin jälkeen sateen saattelemana minun suosikki paikkaani eli Cafe Europaan kahville/ viinille. Teetin Lauralla ja Vanessalla kaksi erilaista tehtävää, jotka liittyvät terapeuttisiin menetelmiin ja suuntauksenaan ratkaisukeskeisyys. Tehtävät olivat top ten ja asteikko (ratkes). Naiset pohtivat hyvin omia asioitaan tehtävien avulla. Koin,että he saivat tehtävistä jotain uutta ajatusta omaan elämään ja itsensä tuntemiseen. Kävimme tehtävät avoimesti läpi porukalla keskustellen.


Ostin itselleni tuliseksi Tampereelta seuraavat tuotteet:


Mukava päivä ja tapaaminen kaikin puolin. Kiitos Laura ja Vanessa! Seuraava tapaaminen suunnitteilla Keski-Suomeen ensi talvena.

4 kommenttia:

 1. Heippa Helzunen <3
  Ihana ja kattava teksti! Oli mukavaa kun tykkäsitte eväistä.
  Tehtävistä oli todellakin apua (vieläkin olen yllättynyt omasta lopputuloksesta = asiasta joka nousi esille) ja miettinyt niitä jälkeenpäin. Sekä miten vien itseäni niitä asioita kohti jota haluan.
  -Laura-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno kuulla, että tehtävistä oli apua. Ne ovat erittäin hyviä menetelmiä asiaan kuin asiaan.

   Poista
 2. Kuulostaa mukavalta! Hauskaa, että olette tavanneet blogien välityksellä. Ei ole se ihan tavanomaisin keino löytää uusia ystäviä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tämä ja ihaniin ihmisiin olenkin päässyt blogin kautta tutustumaan.

   Poista