keskiviikko 13. joulukuuta 2017

TESTISSÄ: FOREVER ALOE VERA GEL-JUOMA 1/2 ALKU

Aloitin testaamaan su 10.12 aamusta alkaen annoksella (40 ml) Aloe Vera Gel- juomaa. Aion testata tuotetta 2- 3 kuukautta. Olen kuullut suosituksen, että 1 kuukauden kokeilu ei välttämättä näytä juoman tuomia terveysvaikutuksia vaan tuotetta on hyvä juoda pidempi aika. 3 kuukautta on suositus kokeilla tuotetta.

Nyt juomaa on nautittu vasta neljänä aamuna ja testitaival on vielä pitkä. Koen hyvänä rutiinina ottaa juoman heti herättyäni ja tyhjään vatsaa.

Juoman maku on mielestäni ihan hyvä, ei herkkua, mutta ei pahaakaan. Tämä versio juomasta on tunnetuin ja Foreverin perustuote. Juomaa saa myös "maustettuna" ja makuvaihtoehtoina ovat: persikka tai karpalo-omena. Halusin kuitenkin kokeiluun tämän perinteisen version ilman ylimääräistä makeutusta.

Aloe Vera Gel- juomasta voit lukea lisää tästä. Aloe Vera- juomia myy myös muutkin kuin Forever, mutta Forever taitaa olla maailmanlaajuisesti tunnetuin. Luontaistuotekaupoista ja terveyskaupoista löytyy mm. seuraavien merkkien aloe vera- juomia: Simplee Aloe, Pur Aloe ja Voimaruoka (Ruohonjuuri).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti