perjantai 22. joulukuuta 2017

JOULUN ALLA JA TÄYDELLÄ VATSALLA KIPINÄN OMA PIENRYHMÄVALMENNUS 7/11

Menin sitten töissä syömään edellisen päivän joulujuhlasta jääneitä jouluruokia kupuni täyteen 1 ½ h ennen Kipinä treeniä. Se oli virhe, koska vatsani oli aivan täynnä ja treeneissä oli tukala olo. Huh, huh!
 
Ryhmätapaamisen alussa kävimme läpi treeni- ja ruokavaliokuulumisia. Henkilökohtaisesti sain hienovaraista palautetta heikosti toteutuneesta ruokavaliosta ja minua kannustettiin miettimään omia "kannustimia" asian suhteen. Tämä jäi mietityttämään, koska tiedän, että minulla ei ole itsekuria ruokavalion suhteen. Tässä on siis kompastuskiveni ja senhän minä tiesinkin jo, mutta että aina sama juttu!
 
 
Saimme myös uuden kuntosaliohjelman, joka oli 2- jakoinen (ylä- ja alakroppa erikseen). Tämä oli myös toiveeni, koska haluan silloin tällöin yläkroppapäivinä käydä myös spinningissä ns. yhdistelmätreeninä. Ohjelmassa oli lisänä myös erityistekniikkapäivät, mikä oli minulle uutta. Kivaa! Vaatii kyllä opettelua. Starttaan uuden saliohjelman tämän viikon lauantaina Kipinän treenikaverini kanssa.
 
Luonnollisesti pidimme myös yhteistreenit Kipinässä. Rankkaa oli. Teimme koko kehon treenit, jonka teimme seuraavalla tavalla kiertoharjoitteluna:
 
- 3 erilaista rintalihasliikettä x 3
tauko
- 3 erilaista olka- käsiliikettä x 3
tauko
- 3 erilaista jalkaliikettä x 3
tauko
- 3 erilaista keskivartalon liikettä x 3
 
Seuraava pienryhmän tapaaminen on vasta tammikuussa, kunhan ensin saamme synkronoitua kalenterimme ja sen pohjalta sovittua treenit. Tällä välillä on tarkoitus treenata uutta saliohjelmaa ja saada ruokavaliota parempaan jamaan. Siinä sitä haastetta taas on.
 

5 kommenttia:

 1. Tuttu tunne kyllä tuo täydellä vatsalla treenaaminen, ei kiva! Hyvä että kuitenkin tiedostat omat heikkoudet. Minullakin se on ehdottomasti se ruokavalio. Uusi saliohjelma kuulostaa kivalta!:)
  Tsemppiä ja hyvää joulua!<3

  VastaaPoista
 2. Toisilla on liikkuminen haastavaa ja vastenmielistä. Osalla taas on haasteena se ruokavalio. Täytyy olla tyytyväinen, että jokin osa-alue kokonaishyvinvoinnissa sujuu. Tsemppiä meille ja muille ruokavalion kanssa kamppaileville.

  VastaaPoista
 3. Heikkoutena täälläkin ruokavalio. Miksi se voikin olla niin vaikea toteuttaa? Ja mistäs saisi sitä kuuluisaa itsekuaria!?!?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsempataan ravinnon kanssa vuonna 2018! Itsekuri on todellakin välillä hyvinkin kateissa.

   Poista