sunnuntai 25. syyskuuta 2016

VIIKON LIIKUNNAT JA FIILIKSET

Maanantai

- Peruin aamun core-tunnin ja jätin menemättä myös salille, vaikka kalenterissa oli suunnitelma tämän päivä salitreenistä. Jalat oli kerta kaikkiaan hellänä edellisen päivän body pump-tunnista, joten skippasin kaikki liikuntasuunnitelmat tältä päivältä. Aamupäivän otin rennosti ja työt kutsuikin iltavuoroon. Koiruuden kanssa kävin hissuttelukävelyllä lähikortteleita kiertämässä.

Tiistai

- Aamulla kello herätti klo:9. Oli pakko laittaa herätyskello soimaan, vaikka iltavuoroon töihin meno olikin. Jos kelloa en laita soimaan, tulee nukuttua turhan myöhään eikä liikunnalle jää aikaa ennen töihin menoa.
- Kaivoin vanhan Kipinän tekemän saliohjelman esille ja päätin aloittaa salilla 2-jakoisen ohjelman mukaan treenaamisen,  tänään ja seuraavat viikot.
- Treeni salilla sujui kohtalaisen hyvin alavartalo- kädet- vatsat. Crosstrainerilla lämmittelin 5 min ja jäähdyttelin lopuksi 5 min. Kokonaistreeniaika 1h 5 min (keskisyke 139/ max 163, kalorit 543 kcal). Treenin jälkeen olo vahva, mutta ryytynyt. Keho päässyt kankeaan tilaan huonolla treenaamisella.


Keskiviikko

- Vapaapäivä ja paljon tekemistä ja menoja (kouluhommia, verotoimistossa käyntiä jne.)
- Illalla kävin 30 min core-tunnilla (keskisyke 144/ max 172) ja sen jälkeen 30 min ohjatun venyttelytunnin. Core on hyvä ja tehokas keskivartalotunti. Huh, huh...kyllä teki taas hyvää ja otti voimille.

Torstai

- Vapaapäivä ja aamupäivä ystävän auttamista muuttoon liittyen. Kävin valokuvaamassa hänen myyntiin meneviä huonekalujaan ja laitoin ne Tori.fi myyntiin.
- Alkuillasta salitreeni selkä-rinta-olka. Ennen treeniä avasin rintarankaa ja yläkroppaa kepin avulla venytellen. Salitreeni yhteensä 45 min (keskisyke 124/ max 153, kalorit 306 kcal).
- Salitreenin perään vedin Spinning hit 30 min tunnin (keskisyke 129/ max 159, kalorit 218 kcal).Tällä tunnilla vuorottelivat lyhyet ja todella raskaat intervallit sekä aktiivisen levon jaksot. Hieman erilainen spinning tunti. Ihan jees!
- Illalla rauhallinen iltakävely miehen kanssa 30 min.

Perjantai

- Lähes vapaapäivä. Vain työnohjaus 1 ½ h keskellä päivää. Ehdin tavata ystävää lounaan ja koulutehtävien parissa.
- Aamulla piti mennä salille alakroppaa treenaan, mutta kas kummaa, nukuin pitkään enkä ehtinyt ennen lounastreffejä. Joten tänään jäi suunniteltu salitreeni tekemättä.
- Illalla kävin ystävien kanssa teatterissa ja sen jälkeen katsomassa Valon kaupunki- tapahtumaa Jyväskylän keskustan alueella. Tämä on jokavuotinen tapahtuma. Tapahtumaa kierrellessä tuli hyvin askelia ja iltakävely tehtyä huomaamatta.

 
 
 

 
Lauantai
 
- Vapaapäivä :)
- Tänään olisi ollut ilmainen tutustuminen CrossFit 40100- treenipaikkaan treeneineen, mutta en saanut ketään kaveria mukaan. Yksin en rohjennut mennä. Harmittaa! Skippasin sen viime kerrallakin, kun oli sama tilanne eli kukaan ei halunnut lähteä mukaan.
- Kävi Body pump tunnilla iltapäivällä 55 min (keskisyke 144/ max 176, kalorit 482 kcal). Tunnilla ei ollut paljoakaan porukkaa, joten treenaaminen oli kivampaa väljemmässä salissa. Reisiin sattui askelkyykyssä painojen kanssa. Välillä piti laskea tanko pois. Kiristi reiden ulkosyrjistä ihan sairaasti. Treenatessa huomasin, että yläkroppani on paremmassa kunnossa kuin alakroppa. Lähes samat painot ylä - kuin alakroppaa treenatessa. Hauista pystyi tekemään samalla painolla kuin jalkoja. Nyt täytyy ruveta kehittämään reisiä. Tunnin jälkeen juttelin ohjaajan kanssa ja hän suositteli mennä urheiluhierojalla reisilihasjumeja "aukomaan" tai vaihtoehtoisesti hieroa putkirullalla reisiä itse.
- Illalla leffanvuokraus perheen parissa ja rahkapannukakkua iltapalaksi maitolasin kera.
- Ystävä pyysi viinilasilliselle luokseen ja saunomaan, mutta jätin nyt väliin.
- Muun perheen mennessä nukkumaan, valvoin yömyöhään ja katsoin tallennuksista Jutta ja 10 suurta unelmaa. jaksoja. Motivaation kasvattamista! Kyllä toimii mulla :)
 

Sunnuntai
 
- Vapaapäivä jälleen :). Rauhallinen sunnuntaiaamu ja aamupala tietokoneen ääressä vakio blogeja lukiessa.
- Salitreeni alavartalo- kädet (keskisyke 137/ max 161, kalorit 387 kcal). Maistui puulta koko touhu. Lisäksi core 30 min (keskisyke 144/ max 171, kalorit 265 kcal) ja FLX 30 min. FLX on tunti, joka koostuu rauhoittavista liikkeistä, jotka lisäävät liikkuvuutta ja parantaa kehonhallintaa. Hyvä tunti kaikin puolin.
-Illalla vielä kävelylenkki Jyväsjärven rantamaisemissa 1 h 15 min kaveripariskunnan kanssa (keskisyke 117/ max 142, kalorit 464 kcal). Kävelylenkkiin sisältyi villasukkamallina oleminen blogiin Sammakon sunnuntai. Hauskaa puuhaa :)
- Iltapalaksi tuli nautittua pakastepitsa (700 kcal) punaviinilasillisen kera.
 
Kaikin puolin hyvä viikko liikunnan suhteen. Olen tyytyväinen itseeni.
 

1 kommentti:

  1. Kannattaakin olla tyytyväinen itseensä, liikuit todella paljon viikon aikana. Hienoa :) -Laura-

    VastaaPoista