tiistai 20. syyskuuta 2016

TESTISSÄ BAREBAR CHILI RAAKASUKLAAPATUKKA, SOFTBAR PROTEIN MIGHTY CHOCOLATE BROWNIE & MAXIM RECOVERY DRINK CHOCOLATE

Joskus on niin kiire ettei ole ehtinyt pakkaamaan laukkuun treenin jälkeisiä välipaloja ja jo seuraavaan paikkaan on meno suoraan treeneistä. En ole ehtinyt/ muistanut ennakoida ko. tilanteita, joten olen turvautunut treenipaikassani Elixiassa (Sats Elixia) myytäviin tuotteisiin. Tässä hieman kokemuksia tuotteista.

BAREBAR CHILI RAAKASUKLAAPATUKKA (LEADER)


Faktaa: Välipalapatukka kooltaan 40g. Tuote gluteeniton, laktoositon ja lisäaineeton. Patukassa rasvaa 7,8g, hiilareita 17g ja proteiinia 4 g. Annos sisältää energiaa 162 kcal.

Patukka sisältää seuraavia aineita: Taateli, manteli, raakakaakaomassa 3,5 %, raakakaakao 1,8 %, chilirouhe 0,1 %,  sitruunamelissauute.

Kokemus: Maukas ja kostea suutuntuma. Chili-suklaayhdistelmä toimii ja tekee tuotteesta pirteän makuisen. Makeus patukan kokoon nähden sopiva. Sopii hyvin välipalapatukaksi, jota kantaa hätävarana käsilaukussa tai treenikassissa mukana. Tykkäsin.

Lähde: http://www.leader.fi/product/barebar-chili-raakasuklaapatukka-40-g/


SOFTBAR PROTEIN MIGHTY CHOCOLATE BROWNIE (LEADER)


Faktaa: Proteiinipatukka annoskooltaan 60g, joka sisältää proteiinia 20g, hiilareita 1,9 g ja rasvaa 4,7 g. Patukka makeutettu stevia -kasvista valmistetulla makeutusaineella ja täysruokosokerilla. Tuote gluteeniton. Annos sisältää energiaa 171 kcal.     

Patukka sisältää seuraavia aineita: Isomalto- Oligosakkaridit, proteiiniseos (maitoproteiini- ja hydrolysoitu maitoproteiini, heraisolaatti (maidosta), emulgointiaine(soijalesitiini), kaakao,manteli, kasvirasva (palmu), kasvirasva (rypsi), tumma suklaa (1,2 %), merisuola, aromit, täysruokosokeri, makeutusaine (stevioliglykosidit).

Kokemus: Maku "puumainen" ja tuotteesta saatu suutuntuma kuivahko. Ei lainkaan makea vaan hyvinkin neutraali maku. Suklaisuus tuli esille, mutta koska makeus puuttui, ei suklaisuus maistunut herkulliselta. Jaoin patukan syömisen kahdelle eri päivälle, koska maku ei miellyttänyt eikä patukka meinannut mennä kurkusta alas. Sopii niille, jotka eivät kaipaa makeutta juuri lainkaan.

Lähde: http://www.leader.fi/product/protein-softbar-mighty-chocolate-brownie-60g/


MAXIM RECOVERY DRINK CHOCOLATE


Faktaa: Palautusjuoma sisältää 1/3 proteiinia ja 2/3 hiilihydraatteja. Tuote on maitopohjainen, mutta vähälaktoosinen. Valmisjuoma, joka on kooltaan 250 ml sisältää 22 g proteiinia per annos. Tuote on myös gluteeniton ja rasvaton. Annos sisältää 250 kcal.

Juoma sisältää seuraavia aineita: maito, maltodekstriini, maitoproteiinitiiviste, sokeri, vähärasvainen kaakaojauhe (1,2%), stabilointiaineet (mikrokiteinen selluloosa, natriumkarboksimetyyliselluloosa,
karrageeni, natriumpolyfosfaatti), aromit, laktaasientsyymi.

Kokemus: Ihanan suklainen. Herkullinen. Ei liian makea. Koostumus aika paksua, pirtelömäistä. Koostumuksensa ja korkean sekä kapean juoma-aukon ansioista helppo juoda auton ratissa, koska tuote valuu hallitusti purkista ulos. Ihan pohjalle jäävää loppunestettä oli toivotonta saada ulos purkista, koska purkin malli oli sellainen. Hävikki onneksi hyvin minimaalista. Kokonaisuus hyvä!

Lähde: http://www.maximsports.fi/tuote/recovery-drink-palautusjuoma-suklaa/

1 kommentti:

  1. Tällaset postaukset on kivoja :) saa vinkkejä mitä vois ostaa ja mitä kannattaa ostaa :)

    VastaaPoista