tiistai 17. marraskuuta 2015

VOIMAELÄIN

Edellisessä postauksessani kerroin käyneeni Funky Fit hyvinvointitehtaan Keho & Mieli tapahtumassa. Siellä tutustuin aiheeseen "oma voimaeläin" korttien avulla.

Mikä on voimaeläin?

" Fyysinen tai mielikuvin visualisoitu eläin, taikka eläimen henki, joka on pysyvä auttaja/kumppani/neuvoja jokapäiväisessä elämässä, tai/ja mielikuva- tai transsimatkoilla. Voimaeläin voi olla myös yleisemmin jonkun lajityypin ”henki” – jonka mieltää itselle läheiseksi tai/ja osaksi omaa persoonaa - ”eläin minussa”. Esimerkiksi ”lintuisuus” – mieltää itsessään lintumaisia piirteitä ja kokee yhteyttä lintuihin, lajia tarkemmin erittelemättä. "

(Lähde: http://www.thuleia.com/voimael.html )

Korttien avulla ja omalla intuitiolla löysimme minulle voimaeläimeksi HIRVEN. Näillä voimaeläinkorteilla löysimme sen.

Lähde: http://www.whizhealer.com/#!voimaelinkirjat-ja-kortit/c19n9

Mitä hirvi merkitsee?

"Jos tielläsi on esteitä tai et näe oikeata vaihtoehtoa monien joukossa, nouse hirven voimakkaille jaloille ja anna niiden kantaa yli soiden, lumikenttien ja ryteikköjen. Nouse ongelmien yläpuolelle ja hahmota laajempi kokonaisuus."

"Oletko yhtä tarkkakorvainen kuin hirvi? Huomaatko mitä selkäsi takana puhutaan? Pyrkiessäsi tavoitettasi kohden luota vaistoihisi ja mene rohkeasti vastatuuleen. Kuulostele ja haistele, miltä asiat ja ihmiset vaikuttavat. Hirven voima antaa ihmiselle kyvyn tutkia tilanteet äänettömästi ja nopeasti. Usein yksi silmäys antaa oikean kuvan huoneessa olevista ihmisistä ja sisäinen ääni puhuu vahvan tietävästi. Omiin vaistoihin on syytä luottaa."

"Myyteissä hirvi kuitenkin tunnetaan yksinäisenä eläimenä, joka samoilee metsässä oman tilansa tuntien. Tämä heijastuu hirveä voimaeläimenään pitäviin ihmisiin niin, että he myöskin viihtyvät omassa rauhassaan, omien harrastusten ja rakkaiden asioiden parissa."

(Lähde: http://www.thuleia.com/hirvi.html )

Mitä ajattelin aiheesta voimaeläin?

En usko tippaakaan, mutta yllättävää oli se, että kuvaus siitä, mitä hirvi merkitsee, osui aika hyvin minuun ihmisenä. Tätä täytyy ehkä miettiä.

Uskotteko voimaeläin aiheeseen tai onko aihe tuttu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti