Liemikuutioista rakastan tätä Valkosipuli-yrtti kuutioita, jota käytän usein ruoanlaitossa. 
 Keitto oli helppo ja nopea valmistaa. 
Tässä ohje:
1 ½ l vettä                                                              
1 liemikuutio                                                         
1 pieni bataatti kuutioina                                         
½ parsakaalin kukinnot                                       
1/ 3 -½ pss keittojuureksia                                     
n. 400 g Hirven makkaraa                                   
10 kokonaista mustapippuria                              
merisuolaa maun mukaan                                  
hiven rouhittua mustapippuria                          
- Keitä vesi. Lisää liemikuutio + kokonaiset pippurit. Lisää joukkoon kuutioitu bataatti ja parsakaalin 
kukinnot ja hetken päästä jäiset keittojuurekset. Keitä.
- Ota makkarasta kuori pois (jos haluat) ja ruskista pilkottuja makkaranpaloja/ siivuja kevyesti pannulla. Lisää makkaranpalat lähes valmiiseen keittoon.
- Lisää merisuola ja hiven mustapippurirouhetta. Anna maustua miedolla lämmöllä hetki. Nauti raejuuston kera. 




Ei kommentteja:
Lähetä kommentti