Liemikuutioista rakastan tätä Valkosipuli-yrtti kuutioita, jota käytän usein ruoanlaitossa.
Keitto oli helppo ja nopea valmistaa.
Tässä ohje:
1 ½ l vettä
1 liemikuutio
1 pieni bataatti kuutioina
½ parsakaalin kukinnot
1/ 3 -½ pss keittojuureksia
n. 400 g Hirven makkaraa
10 kokonaista mustapippuria
merisuolaa maun mukaan
hiven rouhittua mustapippuria
- Keitä vesi. Lisää liemikuutio + kokonaiset pippurit. Lisää joukkoon kuutioitu bataatti ja parsakaalin
kukinnot ja hetken päästä jäiset keittojuurekset. Keitä.
- Ota makkarasta kuori pois (jos haluat) ja ruskista pilkottuja makkaranpaloja/ siivuja kevyesti pannulla. Lisää makkaranpalat lähes valmiiseen keittoon.
- Lisää merisuola ja hiven mustapippurirouhetta. Anna maustua miedolla lämmöllä hetki. Nauti raejuuston kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti