tiistai 12. heinäkuuta 2016

KESÄLÄSKINÄ EI OLE HYVÄ OLLA, TUNNUSTAN !

Olo on pullea. Housut kiristävät. Loma on saanut laiskasta entistä laiskemman ruokavalion ja liikunnan suhteen. Pidin kesälomaa kuitenkin vain 3 viikkoa eli muut lomat pidän pätkissä myöhemmin. Olen todennut, että näin jaksan paremmin. Millainen laiskapallero olisinkaan vielä pidemmän lomajakson jälkeen...huh,huh. En halua edes ajatella.
Parhaat kesäkengät kävellä.
Olen skipannut kaupassa kaikki kuntoilulehdet, kuin kartellen niitä ja niiden juttuja. Yleensä, kun pidän niiden lukemisesta. Onko tämä jotain pakoilua ja itseinhoa? 3 viikon loman aikana en ole liikkunut juuri yhtään. Taitaa olla kaksi liikuntasuoritusta 3 viikon aikana. Juu-u...

Matkalla Fresh Fitness- salille, ei porrastreenit :)

Kerroin keväällä postauksessa Itsensä piiskurin kuulumisia, että ystäväni voitti PT DUO paketin, johon pääsin osallistumaan mukaan. PT kerrat menivät nopeasti ja niitä oli vähän. PT:n tekemä 2- jakoinen saliohjelma on ollut käytössä ja tulen jatkamaan sitä jonkin aikaa, koska salikäyntejä on ollut aika vähän koko kesänä.

1. kerta 30.3 yksilötapaaminen, ravintopäiväkirjan läpikäynti, tavoitteet
2. kerta 12.4 yhteistapaaminen, saliohjelman saanti ja liikkeiden läpikäynti
3. kerta 12.5 yksilötapaaminen, ohjattu salitreeni, motivoiva keskustelu
4. kerta poissa
5. kerta 5.7 yksilötapaaminen, HIIT- tyyppinen treeni kahvakuulia hyödyntäen

Viimeisellä kerralla sain palautetta PT:ltä, että minulla on hyvä lihaskunto. Aerobista liikuntaa tulisi lisätä. Näillä mennään! Olisin voinut hyödyntää PT-kerrat paremmin, jos olisin ollut motivoituneempi ja tapaamiset olisivat olleet tiuhempaan. Mitä tästä opimme? Kaikki on loppujen lopuksi itsestä kiinni eli omasta motivaatiosta.

Viimeisen tapaamisen jälkeen innostuin taas kuntosalilla treenaamiseen, joten sain sinne jopa itseni laahattua eräänä päivänä. Treenin jälkeen olo oli mahtava. Tästä on hyvä jatkaa itsensä motivointia.

1 kommentti:

  1. Oma motivaatio on kaiken perusta. Tsemppiä! t.Kuntoilija

    VastaaPoista