torstai 23. maaliskuuta 2017

TALVILOMALLA VUOKATISSA

Talvilomaa vietettiin tuttuun tapaan laskettelun merkeissä. Tällä kertaa olimme Vuokatissa, jossa olemme käyneet yhden kerran, vuosia sitten. Talviloma sijoittui ajalle 17-21.3.2017. Loman tarkoitus oli leveätä ja lasketella ja nyt jälkeen päin voin todeta, että loman tarkoitus toteutui täysin. Laskettelua me aikuiset harrastettiin kolmena päivänä (1 päivä 6 h, 2 päivä 3h ja 3 päivä 3h) , nuoriso viihtyi rinteessä pidempiä aikoja.

 
 Lauantaina 18.3 ilma oli kostea ja harmaa. Välillä satoi räntää/ lunta. Ilma + 3 C. 
 
 
Lauantaina 18.3 rinnenäkymä oli tämä eli harmaata. Lumi rinteessä ok, luisti hyvin.
 
 
Rinne-eväät kahdelle: ryynimakkaraa, grillimakkaraa, itse tehdyt kolmioleivät ja pillimehua.
 
 
Sunnuntaina 19.3 aurinko helli laskettelijaa. Auringossa lämpö jopa + 6 C.

 
Sunnuntaina 19.3 rinteet oli paremmat laskea, koska yöllä oli ollut pakkasta ja rinne kovempi.
 

Maanantaina 20.3 keli oli myös aurinkoinen ja lämpötila nollan ja +3 C:n välillä. Kävimme kehutussa rinnekahvilassa Ripas`s kuppilassa, jonka ohi muina päivinä laskimme. Paikalla hyvä sijainti rinteiden välissä.

 
Ripa`s kuppilalla oli myös terassi ja ulosmyyntiluukku.
 
 
 Ripa`s kuppila oli viihtyisä ja palvelu toimi hyvin. Kuppilassa oli pöytiin tarjoilu.

 
Täytyi maistaa suosittuja Ripa`s kuppilan munkkeja kahvin kanssa. Herkullista oli !
 
 
Toki lomalla tehtiin muutakin kuin oltiin rinteessä. Vuokatissa ei ollut nuorille aikuisille viikonloppuna mitään elävää musiikkia tarjolla, joten viihdyimme huoneistossamme leffoja katsoen ja lautapelejä pelaten. Apulannasta kertova elokuva TEIT MEISTÄ KAUNIIN oli hyvä ja loistava sen aikakauden kuvaus ja iso osa bändin historiaa. Pystyi muistelemaan omaa nuoruutta samalta aikakaudelta ja se vaate- hiusmuoti oli tytöille järkkyä siihen aikaan :)
 
Katinkullan kylpylässä kävimme yhtenä päivänä. Siellä nautittiin saunamaailman löylyistä, porealtaista ja kävin uimassa 500 m matkaa kuntouima-altaassa. Kylpylä oli kansoitettu pikkulapsiperheillä. Kylpylässä viihdyttiin 2 h.
 
Mulla oli mukana 2 kirjaa, joita en saanut luettua. Olen aikaisemmin jo blogissani kertonut, että luen vain lomilla kirjoja (romaaneja). Toista kirjaa aloitin, mutta väsymys iski aina, kun sitä yritin lukea. Ehkäpä sitten kesälomalla saan sen luettua :)
 
Majoitus meillä oli Katinkullassa, huoneistomajoitus Katinkultaniemessä, lähellä kylpylää. Huoneisto oli 52 m2 (1 mh, iso parvi, keittiö, olohuone, sauna + kylpyhuone, ulkoterassi). Huoneistot kuuluvat Holiday clubille ja RCI- pistejärjestelmään. Meillä ei ole omaa loma-osaketta kohteessa vaan olimme ylimääräisellä lisälomalla Vuokatissa. Oma osake meillä on Rukalla.
 

Kuva olohuone- keittiö alueelta.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti