sunnuntai 1. lokakuuta 2017

TAMPEREELLA MINILOMALLA: W.A.S.P., KISSAKAHVILA JA SHOPPAILUA

Vietimme lapsuudenystäväni kanssa kaksi päivää Tampereella (to-pe) ns. minilomalla. Pääasiallinen tarkoitus Tampereella oli nauttia meidän molempien suosikkibändin W.A.S.P:n musiikista sekä viettää yhteistä aikaa, pitkästä aikaa kaksin. Majapaikkana meillä oli minulle tuttu ja turvallinen Dream Hostel & Hotel. Yövyimme hotellin puolella. Paikkaan voit tutustua tästä. Suosittelen hinta-laatusuhteen vuoksi tätä paikkaa, mutta myös sijainnin ja lämpimän henkilökunnan vuoksi.

Illalla nautimme hyvästä musiikista Pakkahuoneella klo:19.45-23.00:

 
 Lämppärinä oli Ember Falls (Uusi tuttavuus musiikin saralla. Loistava bändi)

 
Tyylikäs laulaja, hyvä ääni.
 
 
W.A.S.P ja Crimsol Idol- kiertue

 
IHANA Blackie Lawless
 
Pakkahuoneen keikkailta oli kokonaisuudessaan loistava. Ihan kokemus nähdä W.A.S.P. toisen kerran elämässä. Edellisestä keikasta on varmaan 10 v aikaa, en edes muista milloin. Aivan huippu kiva ilta. Koko Pakkahuone pursusi ihmisiä. Keikka oli ilmeisesti loppuunmyyty.
 
 
Tämmöiset farkut tuli hankittua Tullintorilla sijaitsevasta vaatekaupasta Lili. Liike on ihania vaatteita täynnä, mutta harvoin minulla on varaa ostaa sieltä mitään. Nämä housut kuitenkin ostin, kuten myös ystäväni. Nyt olemme samikset eikä sillä ole väliä. Nämä housut oli pakko saada :) Hintaa farkuilla oli 69,95e. En käytä yleensä farkkuja, koska ne ahdistavat päällä. Nämä housut istuivat hyvin ja niissä oli kiva liikkua.
 
Ystäväni on kissaihmisiä, joten vein hänet paikkaan Kissakahvila Purnauskis. Kissakahviloita on suomessa vain 2, joista toinen on Helsingissä. Jyväskylään oli kuulemma joskus suunniteltu kissakahvilaa myös, mutta se oli jäänyt suunnittelun asteelle. Tampereen Kissakahvilassa asui tällä hetkellä 7 kissaa.
 

Kissoille suotuisa ympäristö kiipeilymahdollisuuksineen.

 
Seinillä oli myös kissojen kuvia ja taidetta. Kahvilassa myytiin myös kissakoruja ym.
 

Yksi asukki.
 

Toinen asukki.
 
Kahvilassa vietimme aikaa 1 ½ -2 tuntia. Rapsuttelimme kissoja, tutkimme ympäristöä ja nautimme kahvilan antimista. Nautimme kakkulajitelma-lautasellisen (pieniä makupaloja) ja 3 erilaista haudutettua teetä. Suosittelen paikkaa kiireettömään nautiskeluun ka olemiseen. Kahvilassa on oma rauhallinen ja iloinen tunnelma. Henkilökunta on hyvin palvelualtista ja kertovat mielellään kissoista tarinoita. Tutustu paikkaan tästä.
 
Mitä muuta teimme minilomalla:
 
- Hotelli Tornin ravintolassa (25 kerros) piipahdimme katomassa näköaloja sekä nauttimassa siideriä.
- Söimme minun suosikkilounaspaikassani nimeltä Bengol Curry intialaistyylistä lounasta. Tutustu paikkaan tästä. Aivan mahtava ruoka, aina.
- Kävimme Ikeassa pikkuostoksilla. Kotiin tuli ostettua lisää edullisia keittiötarvikkeita.
- Shoppailua mm. Idiskassa (3 paitaa), kirppareilla Radiokirppis ja Kaunotar & Kulkuri sekä Stockmann (hiusväri +meikkejä).
- Näimme siskoani ruokailun merkeissä.
- Kävimme yöelämää Pakkahuoneen keikkojen jälkeen katsomassa jonkin aikaa mm. Henry`s pub.
 
Semmoinen miniloma!
 

 

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalta reissulta Tampereella :) Itse haaveilen joskus yöpyväni tuolla Torni-hotellissa, sillä sieltä on niin huikeat näkymät!

    VastaaPoista
  2. Torni-hotellissa majoittuminen on minunkin listallani joskus toteuttaa. Nyt en ollut niin rikas, että siellä olisi ollut varaa yöpyä. Joskus!

    VastaaPoista