keskiviikko 26. lokakuuta 2016

VALMISTAUTUMINEN LOMAAN KOSMETOLOGIN KAUTTA

Yksi kesälomaviikko on vielä käyttämättä ja lähden sen kuluttamaan pois alta Gran Canarialle Puerto Ricoon...huomenna. Reissulle lähtöön en ole valmistautunut erityisemmin kuin mielessä kartoittamalla, mitä vaatteita otan mukaan ja tulostamalla matkadokumentteja. Mutta kosmetologilla käynti on ehdoton juttu, jos lähtee rantalomalle. Ja mitä siellä, tietysti ihokarvojen sokerointi.


Suosikkipaikkani kosmetologilla käymiseen on Jyväskylässä Eleganssi. Ko. firman palveluita olen käyttänyt niin monta vuotta, että en edes muista kuinka kauan. Olen toki käynyt välillä muuallakin, mutta vanhaan, tuttuun ja luotettavaan paikkaan aina palaan. Palvelu ja työn laatu on aina hyvää sekä paikan sisustuksen kauneus hivelee silmää.

Käyn säännöllisesti ihokarvojen sokeroinnissa (jalat+ bikini) eli noin 6 viikon välein. Sokerointi on ehdoton juttu ennen rantalomalle lähtöä, kun pitää (saa) pomppia bikineissä rannalla ja altaalla sekä kulkea kevyemmällä vaatetuksella. Joskus vuosia sitten kävin ihokarvojen vahauksessa, mutta kun sokerointia kokeilin, totesin sen olevan hellävaraisempi ja kaikin puolin parempi vaihtoehto.

"Sokeri on 100 %:nen luonnontuote ja sillä voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa. Karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin ne eivät katkeile ja iho pysyy sileänä pidempään ja hoito on myös erittäin suosittu intiimialueille. Säännöllisellä sokeroinnilla saadaan tehokkaasti vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta. Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä ja tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho!
(Lähde: Eleganssi, sokerointi )

Suosittelen kaikille sokerointia, joilla on tarvetta poistattaa ihokarvoja pois. Sokerointi sopii myös kasvojen alueelle. Toimenpide "tuntuu" jonkin verran, mutta sitä oppii sietämään. Lopputulos on täydellinen. Jos vertaa epilaattorin käyttöön, niin sokerointi ei tunnu missään.

Nyt karvattomana ja silein koivin kohti iltavuoroa ja huomenna lennolla Gran Canarialle. Palataan loman jälkeen taas blogin ääreen.

2 kommenttia: