torstai 6. lokakuuta 2016

CELSIUS-JUOMA, BMI-VAAKA JA LISÄRAVINNEOSTOKSIA

Kokeilin janojuomaksi automatkalla uutta juomaa, jostain olin lukenut jostain lehdestä tai blogista. En muista mistä, mutta kaupassa se tupsahti eteeni ja muistin tuotteesta lukeneeni. Miksi juuri tämä tuote? Ostovalintaan vaikutti uteliaisuus, tölkkimuoto, tölkin koko, makuvaihtoehdot ja tietysti tuotteen kalorittomuus.

Celsius (sitruuna-lime)

 
 
Faktaa: Tölkki eli annoskoko on 355 ml. Tölkki sisältää 17 kcal, proteiinia 0, hiilareita 0 ja rasvaa 0. Juoma on vitaminoitu. On huomioitava, että juomassa on korkea kofeiinipitoisuus 56 mg / 100 ml. Juomaa ei suositella lapsille, raskaana oleville tai kofeiiniherkille henkilöille. Enintään 3 tölkkiä päivässä. Polttaa lukemani mukaan myös kaloreita.
 
Muita makuja: cola, appelsiini, vadelma-acai, päärynä ja persikka-mango.
 
Sisältää seuraavia aineita: Hiilihapotettu ja suodatettu vesi, guarana, vihreä tee -uute, kofeiini, glukuronolaktoni, inkivääriuute, tauriini, kivennäisaineet (kalsiumkarbonaatti, kromikloridi), vitamiinit (askorbiinihappo, nikotiiniamidi, riboflaviini, kalsiumpantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, biotiini, syanokobalamiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luontaiset aromit (sitruuna, lime, muut aromit), makeutusaine (sukraloosi).
 
Oma kokemus: Ihanan kirpakka ja raikas maku. Pelkällä maullaan tuo piristyksen päivään. Sopiva makeus. Pidin erityisesti annoskoosta ja tölkkimuodosta, koska juoma oli helppo nauttia autolla ajaessa. Hyvä vaihtoehto limsoille ja mehuille sekä perinteisille energiajuomille sekä myös "piristävälle" kahville. Tykkäsin hurjan paljon. Aion jatkossa maistaa myös muita makuja.
 
  
BMI-vaaka
 
Elixian pukuhuoneessa oli tällainen härpäke, jota alkuun luulin vain normaalivaa`aksi, mutta eipäs se normaali vaaka ollutkaan. Heti piti testata ja hui mitä madonlukuja sainkaan. Oma BMI oli aika hurjaa luettavaa. Se siitä.
 

 
M-webstore.fi- ostoksia
 
 
Mietin pitkään mikä olisi hyvä palautusjuoma salitreenin jälkeen ja tuttavani, joka on PT ja kohta fitnessvalmentaja, suositteli Mannisen 2whey protein juomajauhetta. Sitähän sitten tilasin, kuten myös vähän muutakin. Vielä en ole palautusjuomaa testannut, mutta kerron sitten, kun se on koettu.
 
Mitä tilaukseni sisälsi: mustat kompressiosukat, salihanskat, omega-3 kapseleita, monivitamiinikapseleita ja kaksi eri makua palautusjuomaa (banaani ja suklaa). Lisäksi kaupanpäälle tuli prezone tehonlisääjäjauhe näytekappaleena.
 
M-webstore.fi oli monipuolinen ja helppokäyttöinen verkkokauppa, jossa oli laaja valikoima erilaisia tuotteita. Ilmainen toimitus, kun tilasi yli 75 e:lla. Toimitus oli nopea- 2 vrk. Suosittelen tutustumaan ko. verkkokauppaan.
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti