torstai 9. kesäkuuta 2016

KESÄN LIIKUNTAHAASTE BLOGGAAJILLE

Kesä ei ole pelkkää lomailua, joten laitan tässä teille nimetyille bloggaajille kesän liikuntahaasteen eteenpäin. Uskallatko ottaa haasteen vastaan? Totta kai uskallat ja haluat varmasti jakaa myös haasteen kokemuksineen lukijoillesi omana postauksena. Tästä tulee hauskaa :)


Fitness paskaa- blogi = Kokeile jotain sinulle uutta liikuntavälinelajia ja kerro kokemuksesi siitä, myös kuvin. Esim. suppaus, rullaluistelu.

Emma Karoliina- hyvinvointiin painottuva lifestyleblogi = Toteuta ulkotreenit hyödyntäen ympärillä olevaa luontoa. Käytä luovuutta. Kerro kokemuksesi siitä, myös kuvin.

HeiLauta elämää- blogi = Kokeile jotain sinulle uutta liikuntavälinelajia ja kerro kokemuksesi siitä, myös kuvin. Esim. suppaus, rullaluistelu.

Herkkuperseestä beibeberberiksi- blogi = Kokeile rantalentopalloa, frisbeegolfia tai jotain muuta kesäistä liikuntalajia. Kerro kokemuksesi siitä, myös kuvin.

It`s a good day- blogi = Porrastreenit- toteutus vapaamuotoisesti. Kerro kokemuksesi siitä, myös kuvin. Jos omistat sykemittarin, kirjaa ylös syketasot treenistä.

Jossuemilia- blogi = Metsä-, puisto - tai rantajooga/ pilates/ venyttely tai jokin muu mielen- ja kehonhallintaa kehittävä harjoitus. Kerro kokemuksesi siitä, myös kuvin.

Liikunnan iloa- blogi = Toteuta treenisi vedessä. Kerro kokemuksesi siitä, myös kuvin.

Oman elämänsä pieni, suuri pudottaja- blogi = Toteuta ulkotreenit hyödyntäen ympärillä olevaa luontoa. Käytä luovuutta. Kerro kokemuksesi siitä, myös kuvin.

Sammakon sunnuntai- blogi = Käsityöbloggaaja saa haasteekseen miettiä kuinka toteuttaa jotain kesäistä liikuntalajia hyödyntäen siinä villasukkia.

Äiti tahtoo kuosiin- blogi = Kokeile jotain sinulle uutta liikuntavälinelajia ja kerro kokemuksesi siitä, myös kuvin. Esim. suppaus, rullaluistelu.

Haluaako joku haastaa minut?

8 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten kiva haaste!! Kiitos hirmuisesti, tartun tähän ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa! Lähden ehdottomasti mukaan ja toteutan tuon haasteen juhannuspyhinä mökillä, kun siellä tuo salimahdollisuus ei tule kysymykseen.. ;)

  VastaaPoista
 3. Tartun haasteeseen, onneksi on koko kesäaikaa toteuttaa:) Rullaluistelua olenkin jo kokeillut, mutta yritän keksiä jonkun uuden lajin jota kokeilla :) Ehkäpä kokeilen jotakin jumppaa meidän salilla tai sitten jotakin muuta... -Laura-

  VastaaPoista
 4. Kiitos haasteesta! Pitääkin laittaa mietintää, että miten noita voisi yhdistää. :)

  VastaaPoista
 5. Auts! Vesi ja minä ei olla kavereita. Juuri blogiini kirjoittelin aiheesta. Otin tavoitteekseni pulahtaa veteen. =)

  VastaaPoista
 6. Kiva blogi sulla.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 7. Hei, kiitos haasteesta! Ihan kuin olisit lukenut mun ajatukset, sup-lautailun kokeileminen tulevana kesänä kun on ollutkin mun mielessä! :)

  VastaaPoista
 8. Hei kiitos ! Nyt vasta tajusin, että munki nimeni luki tuolla! Kiitoksia haasteesta! Tämä lähtee testiin! :)

  VastaaPoista