keskiviikko 23. syyskuuta 2015

ON MUUTAKIN ELÄMÄÄ ELI ASIAT TÄRKEYSJÄRJESTYKSEEN

Viime aikoina on ollut kaikenlaista, joten oma kuntoilu ja siihen keskittyminen on jäänyt taka-alalle. Itseään ei viitsi laittaa liian koville, jos kalenteri paukkuu menoja ja hoidettavia asioita. Itseäni harmitti, kun uusi saliohjelma houkutteli treenaamaan ja uusi liikuntasuunnitelma vaikutti varsin tehokkaalta. Harmi vain, kun elämään ei aina mahdu kerralla asioita 100 %:n edestä. Tämä pitää hyväksyä, vaikka se vaikeaa onkin. Itseään tulee säästellä ja unelle antaa tilaa vuorokaudessa, koska siitä ei kannata tinkiä. Pitkällä tähtäimellä liika kuormitus ja liian vähä uni "tipauttaa" ihmisen hetkeksi 0%:n tilaan.


Tätä kirjaa suosittelen, jos on kiinnostunut omasta tai jonkun muun terveydestä. Kirjan kirjoittajat ovat UKK-instituutin asiantuntijoita. Tässä kirjassa esitellään liikunnan eri käyttömahdollisuuksia. Näkökulma on terveyden ja toimintakyvyn säilyttämisessä ja parantamisessa. Kirjassa esitellään myös toimintatapoja terveellisen ja turvallisen liikunnan edistämiseksi.

Lainasin tämän kirjan lähikirjastosta, koska halusin paneutua aiheeseen ammatillisesti kuin myös oman ja läheisen ihmisen terveyttä silmällä pitäen. Asiallinen kirja!

Mitä muuta elämää viime viikkoihin on mahtunut, tässä otteita siitä:

MÖKKI: maalausta, puiden kaadossa avustamista, fiilistelyä...
YSTÄVIEN HÄÄT: shoppailua, kampaajaa, häiden juhlimista....

 MUUTA: yövuoroja x 5, rautakauppojen kiertämistä, kummitytön luona kyläilemistä + normi arki.

1 kommentti:

  1. Kiitti kirjavinkistä - laitoin sen paikalliseen kirjastoon varaukseen, toivottavasti saan sen pian!

    Elämässähän on niin paljon muutakin kuin pelkkä laihduttaminen/elämäntapamuutos, että aina sille ei voi (eikä mielestäni saakaan) antaa täyttä sataa prosenttia! Nautitaan elämästä!

    VastaaPoista