tiistai 26. kesäkuuta 2018

HEDELMÄINEN RAAKAKAKKU

Tein elämäni ensimmäisen raakakakun ja pakko oli saada jakaa tästä ilosta kuva ja ohje teille lukijoille, koska kakku oli erittäin hyvä ja helppo valmistaa.


Tein ohjeen lähestulkoon ohjeiden mukaan. Mitat osittain käsituntumalla, koska en jaksanut punnita pähkinöitä. Ravintosisältö: 343 kcal / 100g.
 
Täyte:

300 g  cashewpähkinöitä

1 dl tyrni-appelsiinimehua

3 rkl juoksevaa hunajaa

Pohja:

1 ½ dl (45 g) Risenta hasselpähkinäjauhoa

1 dl kookoshiutaleita

7 kuivattua pehmeää luumua

5 kivetöntä pehmeää taatelia

1 rkl juoksevaa hunajaa

Koristeluun:

200 g tuoreita aprikooseja viipaleina

reilu 2 rkl kuivattuja hedelmiä (luumu, aprikoosi, taateli) kuutioina

Valmistusohje:

* Liota cashewpähkinöitä vedessä jääkaapissa vähintään 5 h, mutta mielellään yön yli. (Yllätyin, miten paljon liuotusveteen liukeni pähkinöistä likaa tai muuta "kökköä").


1 kommentti:

  1. Nam! Näyttää todella hyvältä. Kiitos reseptistä, testiin menee! :)

    VastaaPoista