perjantai 23. helmikuuta 2018

TEEMAVIIKOT OMAN RUOKAVALION TUEKSI- HAASTE

Olen kuullut, että joissakin painonpudotus valmennuksissa on pidetty ryhmässä ns. teemaviikkoja, jolloin parannellaan viikoittain omaa ruokavaliota osa kerrallaan. Tuttavani kertoi kokemuksiaan myös tästä ruokavalion osittaisesta tarkastelusta ja piti sitä hyvänä ja kertoi oppineensa omasta syömisestään paljon tämän tarkastelujakson aikana. Ajattelin, että kokeilen sitä itsekin. Mitäpä en kokeilisi :) Jos aihe kiinnostaa, lähde haasteeseeni mukaan!

1. TEEMAVIIKKO: AAMUPALA 26.2- 4.3


2. TEEMAVIIKKO: LOUNAS 5.3- 11.3


3. TEEMAVIIKKO: VÄLIPALAT 12.3- 18.3


4. TEEMAVIIKKO: PÄIVÄLLINEN 19.3- 25.3

 
5. TEEMAVIIKKO: ILTAPALA 26.3- 1.4
 


- Ideana on se, että teemaviikon aikana keskityn muuttamaan sen viikon tarkasteltavaa ateriaa terveellisempää suuntaan ja tekemään oikeita valintoja.

- Teemaviikon ruoat kuvataan. Julkaisen ne tässä blogissa teemaviikkopostauksina.

- Kuitenkin täytyy muistaa, että koko päivän ruokaillut ovat se kokonaisuus, mutta jos tällä tavalla saisi kokonaisuuden kuntoon. Katsotaan, toimiiko mulla.

- Haasteina itselleni ovat: herkut ja napostelu, vuorotyö sekä kiire huononen ruokavalintoineen.

Kuvat tekstissä: https://pixabay.com/

3 kommenttia:

  1. Voi miten kiva haaste! Itse muutin aikanaan kaikki kerralla, oli kyllä hommaa :D mutta nyt iltapalaa lukuunottamatta kaikki sujuu mallikkaasti ja itselle sopivalla tavalla! Siksi vaihdankin iltapalan ja päivällisen paikkaa, niin hahmotan paremmin iltapalan roolin välipalana :D

    VastaaPoista
  2. Nyt vasta bongasin tämän haasteen blogissasi :) Lähden mukaan kokeilemaan :)
    -Laura-

    VastaaPoista