torstai 23. marraskuuta 2017

LOMA GRAN CANARIALLA PLAYA TAURITOSSA

Kesälomaa olin säästellyt syksylle viikon verran ja sen kuluttelin pois Gran Canarialla, Playa Tauriton lomakohteessa 9- 16.10.2017. Playa Tauritosta on matkaa Puerto de Moganiin n. 3,5 km ja Puerto Ricoon 9,5 km ja lentokentälle n. 58 km. Playa Taurito on pieni kylä, joka on keskittynyt alla inclusive hotelleihin eli turismikohde on, mutta kohde on rauhallinen ja palvelut keskittyvät hotelleihin ja pieneen keskittymään rannan lähelle. Ostosmahdollisuuksia ei juurikaan ole kuin yksi Espritin vaateliike ja joitakin turistikrääsäpaikkoja. Moganissa  ja Puerto Ricossa on ostosmahdollisuuksia ja ne paikat ovat ihan lähellä.

Ranta Tauritossa
Rannalle mahtui aina ja tunnelma oli rauhallinen. Moganissa kävimme kerran rannalla, mutta siellä sai jo aamusta juosten kilpailla aurinkotulin saatavuudesta. Tuurilla saimme, kun menimme ennen klo:10 jo rannalle. Tämän jälkeen tulleet eivät tuoleja sinä päivänä tainneet saada.


Meidän hotelli Mogan Prinsess kuvassa ylimpänä.
Kuvassa yllä Tauritoa katamaraaniretkeltä käsin. Katamaraaniretki kesti n. 5 tuntia. Lähtö oli bussilla Tauristosta ja katamaraanilla Puerto Ricosta. Bussikuljetus sisältyi hintaan kuin myös ilmaiset juomat (sangria, olut, limsat, vesi), lounas ja banaaniveneajelu. Hintaa tällä retkellä oli 40 e/ hlö. Ostimem retken Tauriton kauppojen läheisyydessä olevasta myyntikojusta, ei ollut matkatoimiston järjestämä retki, koska se olisi maksanut reilun 10 e enemmän.

Meidän huone oli tiuseksi ylimmässä kerroksessa, jonne kuljettiin 3 hissillä ja portaita. Merinäköala ja parveke merelle päin. Rannalle oli päivittäin meno-paluu kuljetuksia sekä Moganiin myös. Hotellin bussikuljetukset olivat ilmaisia. Rannalle oli myös helppo kävellä alamäkeä.

Mogan Prinsess: toinen allasalue

Hotellimme Mogan Prinsess oli all inclusive hotelli, jossa ruokaa ja juomaa oli tarjolla lähes koko ajan:

- Paikallisia alkoholijuomia, viiniä, olutta, virvoitusjuomia sekä kivennäisvettä, baaritarjoilu klo 10.00–24.00 ja aamiainen tarjoillaan klo 8.00–10.30, lounas klo 13.00–15.00 ja päivällinen klo 18.30–21.00.

Allergiat oli hyvin huomioitu ja merkattu ko. koodeilla ruokapöytiin.

- Aamiainen, lounas ja päivällinen pääravintola Restaurante Princessin noutopöydästä ruokajuomineen (paikalliset viinit, oluet, virvoitusjuomat tai kivennäisvesi).

- Restaurante Chocassa on tarjolla välipaloja, hampurilaisia ja voileipiä klo 10.30–18.00. Kahvia ja teetä sekä leivonnaisia klo 16.00–18.00.

- Rannan äärellä sijaitsevalle Beach Clubille kulkee maksuton hotellibussi. Rantaklubi on avoinna klo 10.00–17.00. Kylmiä välipaloja ja salaatteja tarjolla klo 12.00–15.00.

Mun aamiainen (tarjolla olisi ollut myös terveellisimpiäkin vaihtoehtoja).
Mun yks illallinen.

Toinen mun illallinen.

Mogan Prinsess pienempi allasalua, joka vain aikuisille tarkoitettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti