torstai 31. joulukuuta 2015

FIILIKSIÄ JOULUSTA UUDEN VUODEN AATTOON

Joulu 2015 oli ja meni. Tänä vuonna koin elämäni ensimmäisen joulun ilman joulukuusta. Tämä oli oma ja perheen valinta. Ei ollut vain fiilistä laittaa kuusta näin harmaana jouluna esille ja sitten imuroida niitä havunneulasia vielä ensi kesänä mystisistä paikoista pois.

Katsotaan miten ensi vuonna sitten, onko kuusta vai ei. Jos kuusi on, sen on oltava aito. Rakastan kylläkin kuusen tuoksua!

Joulupukkikin oli antelias eli lahjoja tuli, vaikka en välttämättä ole ollut niin kiltti tänä vuonna kuin olisi pitänyt olla. Risuja en kuitenkaan paketeista saanut, kiitos siitä!

Jouluruokia söimme maltillisesti vain pari päivää ja ruoan määrä joulupöydässä oli tänä vuonna mitoitettu oikein. Yleensä, kun tulee laitettua liikaa jouluruokaa tarjolle kuin olisi tarvis.

Meidän joulupöydän pakolliset "herkut" TOP 3:

Kirjolohen mäti + sipuli + ranskankerma
Lanttulaatikko
Graavilohi
Tänä jouluna oli myös se poikkeus etten tehnyt mitään itse ruoanvalmistuksen eteen, vaan ostin kaikki valmiina kaupasta. Kinkku toki paistettiin ja kuorrutettiin. Jouluruoka oli silti hyvää :)

""Ei ole vilpittömämpää rakkautta
kuin rakkaus ruokaan"

G.B. SHAW
 
Suurimpia lahjoja tänä jouluna oli se, että sain viettää aaton kotona eikä tarvinnut mennä töihin :)

Nyt joululahjaksi saatu uusi hieno kalenteri odottaa uusia suunnitelmia ja merkintöjä sisäänsä. Sain lahjaksi toivomani kalenterin ja se on IHANA! Ajattelin, että merkitsen sinne aina viikon liikuntasuunnitelmat näkyville, jotta ne "piinaavat" näkösällä päivittäin.
UUDEN VUODEN AATTONA kävin kurkistamassa alennusmyyntejä ruokaostosten lomassa ja mukaani tarttui seuraavat ostokset:

Kirja 6,95 e ja jumppakuminauha 4,95e

Jumppapaita koko M (hinta -50%)
 
Uuden vuoden aatto menee kotona leffoja katsoen ja tortilloja + sipsejä syöden perheen lasten/ nuorten kanssa perinteiseen tapaan. HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti