tiistai 14. heinäkuuta 2015

SULKAPALLO...HIKI PINTAAN HELPOSTI JA HAUSKASTI


Tänään oli vuorossa sulkapalloa kaverin kanssa, joka oli viikonloppuvieraanani muualta päin suomea. Hänen kanssa on muutamat pelit sulkapalloa pelattu Pajulahden urheiluopistolla menneinä vuosina.

Tässä kaverissa on se erikoisuus, että hän hän pelaa niin oikeaalla kuin vasemmallakin kädellä lähes yhtä hyvin. Taito tämäkin! Mailan ollessa hänellä vasemmassa kädessä, ei aloitussyötöt aina onnistunu niin hyvin kuin oikealla, mutta muuten peli luistaa hyvin.
Oman sulkapallon pelaamisen historia ulottuu about 4- 5 vuoden päähän. Sulkaa on tullut hutkittua kuntoilumielessä eri kavereiden kanssa ja satunnaisesti, mutta myös 1 1/2 vuoden ajan säännöllisesti 1 krt/ vko.

Vakituinen pelikaveri on ollut jonkin aikaa pois pelistä jalkavaivan vuoksi ja nyt pelaaminen tapahtuu aina silloin, kun jonkun pelikaverin saa houkuteltua kaveripiiristä mukaan.

Oma pelaaminen ei ole sitä oikeaa peliä eli pisteiden laskua, mutta sitäkin on tullut kokeiltua. Pidän enemmän pelaamisesta (sulan lätkimisestä) kuntotreeninä. Sulkapalloa, kun tunnin pelaa, tulee hiki pintaan helposti ja mukavasti. Tämä on varsin positiivinen laji.

Seuraavat sulkapallotreffit tämän kaverin kanssa, joka joogaa pelitauoilla, on kuukauden päästä. Sitä odotellessa toivon saavani kavereita kesälomilta sisäliikuntaa harrastamaan sulkapallon pelaamisen ääreen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti